Happymotherr Sizlere bir sorum olacak, 18 günlük bebeğim var geceleri böyle kendisi inildeyip duruyor ağlaması kendini kasması bir durum yok ama sürekli inildeyip duruyor bebeği böyle olan var mı acaba normal mi
guldem34 Happymotherr olmaz mı 🙈 yeni doğduğu zamanlar korkardım bir yeri mi ağrıyor diye. Normal bir durummuş. Ben bazen alıyordum gazı mı var diye dolaştırıp tekrar yatırıyordum.
Mehtap26 Happymotherr benim bebeğim de öyleydi zamanla geçti şükür sezaryen doğumdan kaynaklı olabiliyormuş bazen
Prens0205 Happymotherr ateş vs yoksa bir sorun yoktur inilti olduğunda ateşine bir bakın. 37.3 koltuk altı ölçümüyle yenidoğanda ateş sayılıyor acile gidin evde bir müdahele etmeden
Happymotherr GoGirl sabaha kadar yapması normal mi sanki bi yeri ağrıyor da onun için inildeyip duruyor gibi ağrısı olsa ağlar diye düşünüyorum
GoGirl Happymotherr sabaha kadar yapmazdi oglum ama yegenim uzun saatler yapardi bence normal ama yine kontrolde danisin doktora
Happymotherr Mehtap26 gerçekten mi bende sezeryan doğum yaptım ve çift anestezi aldım doğduktan bi 2 3 saat sonra yanımıza getirdiler bebeği anesteziden etkilenmiş oksijeni desteği vermişlerdi ondan olabilir mi acaba