VildanC Kızlar bebeğim 6 günlük ve benim 2 gündür kırık dişim ağrıyor sadece parol içiyorum ama işe yaramıyor. Doğal yoldan rahatlatacak ne kullanabilirim emziriyorum diye çekim de yapmazlar yaşayan var mı ?
Nehirsi20 VildanC emzirdigon için çekim yapılabilir canim bende emziriyorum dişlerimde problem oldu 2 tane 20lik çektirdim bir tane azı dişi çektirdim dolgu yaptırdım haftaya bir tane daha 20lik cektiricem
AlpAnnesi94 VildanC Emziriyorum ve çektirdim daha beter ağrıdı antibiyotikten emziremiyorum da çok beter ağrıyo keşke çektirmeseydim.
AsyaDuru VildanC of Allah sabır versin tuzlu su gargara bol bol inşallah şifa verir Allah çok zor diş ağrısı
Nehirsi20 VildanC evet emzirdim cektirmeden önce dişim apse olmuştu doktorum antibiyotik verdi ilacı içerken de emzirebilirsim dedi. Tabi her antibiyotigi icemezsin emzirenler için bir kaç tane var
Serrakus Çekim yapıyorlar kızım 4 aylıkken çektirdim. Bir sarımsağı dövüp azıcık tuz ile karıştırın ağrıyan bölgeye azar azar parmağınıza alıp masaj yapın biraz olsun alıyor ağrısını
VildanC Nehirsi20 Sezeryan doğum yaptığım için bende antibiyotik ağrı kesici kullanıyorum doktorumun verdiğini ama dişimde pek işe yaramadılar.
Blackcloud Canım benim diş doktorum parol baş ağrısını bile kesmiyor dedi ama tabi emzirdiğimiz için her ilacı kullanamıyoruz, bende emziriyorum ve bana minoset yazmıştı benim ağrımı yarım saat içinde kesiyordu, doktoruna danışıp sende içebilirsin.
VildanC Cerenaslan 6 gün önce sezeryan olduğum için çok ağrılarım var dikişlerim ağrıyor çektirirsem çok sıkarım kendimi dikişlerim zarar görür diye çektirmek istemiyorum korkuyorum açıkcası😞
Kolera VildanC varsa çok sık olmamakla beraber arveles ağrı kesici kullanabilirsiniz akrabamda emziriyor ve diş çektirdi arveles verdi doktor
Kolera VildanC evet malesef öyle bende geçen hafta ağrı çektim 2 kez arveles içtim sabah akşam parol işe yaramıyor
Cerenaslan VildanC Yani dikişlerinin ne durumda olduğunu bilmiyorum ki zaten uyuşturuyolar öyle bi sıkmayla dikişlerine bi zarar geleceğini düşünmüyorum.
VildanC AlpAnnesi94 Benimde dikişlerim çok yeni ağrılarım var bide orda diş çektirip kasarsam sıkarsam zarar verebilirim o yüzden beklemek istiyorum.
AlpAnnesi94 VildanC tuzlu gargara vs yapın gerçekten çektirince geçmiyor inanın 4 gün oldu kullanmadığım ağrı kesici antibiyotik kalmadı asla geçmiyor. Çektirmeden ağrısına dayanabiliyodum çektrdim inanılmaz acıyo başıma vuruyo ağrısı çok kötü