Egeanul Kızlar beraber duş almak istiyorum ama elimden kayarmı ya da üşütürmüyümm acabaa? Ya da hiç bulaşmasammı bu fikre 🙃🙃
Minibirbade Egeanul ben bir defa denedim şu delisi kızım banyodan korktu aylarca tekrar alistirmakla uğraştım
[silindi] Egeanul henüz çok küçük canım Allah korusun bebeğim 6 aylık yeni yeni banyoda kucağımda tutup yere bastırıp yıkıyorum oda suyla oynuyor zıplıyor suda ama 2 buçuk aylık bebek henüz çok küçük hem tehlikeli hemde üşütür ❤️
Atikeemre14 Egeanul bence usumez benım kızım 17 aylık 8 aya kadar berber yıkandık esım calısıyordu tektım evde kımsem yoktu yanımda bende kızımla gırıyordum eglene eglene yıkanıyorduk kac aylık bebegın bılmıyorum ama eger aylata durabılıyorrsa bacaklarının arasına al yok daha yuruyemıyorsa kucagında yıka fıskıyeyı ac suyu ayarla o zaten onu oyun sanıyor acızene fıkrım
Egeanul Defnemm22 şimdi ne gerek var kısmını bi geçelimde. Eğer önce ben yıkanırsam evde ancak illa biri olursa yıkanırız beraber ki oluyor evde kardeşim falan. Ben yıkanırım kardeşimde bebeğimi getirir onunla da küçük çaplı duştan sonra çıkarız beraber
Egeanul [silindi] işte evet bende onu düşünüyorum ama bi yandan da çok istiyorum ya ne bilim hiç ten tene temas edemiyoruz havalardan dolayı. Şiödi duşa girsem ona göre ayarlasam suyu sıcacık oluruz ama elimden kayma ihtimali korkutuyor. Ya da ben oturcam tabureye battaniye koycam bacağıma onuda yatırcam falan filan çok teferruatlı geldi şuan bana 😄😄
Serapylmz36 Egeanul bence birlikte yapmak için çok küçük yavaş yavaş oturmaya başladığında 6 7 ayından sonra yaptırmalısın bence 😊
Defnemm22 Egeanul üşümenize ne gerek var demek istemiştim ama insanoğlu işte madem çözümü bulmuşsunuz uygulayın
Linaa2121 Egeanul üşütmektem ziyada allah korusun acele falan edersiniz beneğiniz birlikte kayarsınız ıslak ayak olunca asla böyle bişiye cesaret edemiyorum kızım 2 yaşında olmak üzere önce onu yıkayıp sonra kendim duşa giriyorum hem ne ben üşürüm ne kızım
_elmaliturtam Egeanul bizim küvet var doldurup sokuyoruz içine. Babasıyla giriyo bende yıkıyorum ama normal duşa girmek nasıl olur bilemem. Belki büyüdüğünde
Eylulismom Egeanul benim kızım 2 ay 8 günlük önce ben giriyorum duşa Banyoda ısınmış oluyo hem sohra eşim getiriyor kızımı bacaklarısın üstüne havlu seriyorum öyle yıkıyorum çok da keyif alıyo kızım küvette yıkıyodum böyle daha rahat ve kendisi de daha keyifli
Damdenal Egeanul 2.5 aylik bebekle dus alma düşüncesi bile saçma bence ! Elde zor duruyor zaten, birde kayip duserse ne gerek var boyle tehlikeli seylere cocugunuz oturmaya başlayınca alirsiniz, benim dusuncem.
Egeanul Damdenal canım şimdi kimine saçma gelen düşünce kimine çok mantıklı gelebilir. Zararlarıda vardır yararlarıda tabiki 😌 cevabın için sağol🙃
RuzgarMommys Beraber yıkanılir da çıkması dert onun mu üstüne havlu alcan kendine mi Biri daha olmasi şart Eşim duştayken veriyorum oğlumu bazen öyle rahat oluyor ama bizim saçımiz vs zor geliyor
Egeanul RuzgarMommys evde biri oluyor canım valla biri olmasa çok teferruatlı gelir hiç kalkışmazdım bu işe😃
Atikeemre14 Egeanul tamm daha ıyı kucagına al canım. Oyle yaptır bende hep kucagımda yaptırdım fıskıyeyı acıp assaya kadar cekıyordum suyu tam ayarlıyordum altına sokuyordum dırek ama evın musaıtmı ona bır sey dıyemıyecegjm 🙈
Nurcan03 Egeanul ben birkaç kez evde yalnızken mecbur yıkamıştım. Enseye kadar kaka yapmıştı. Malum ilk zamanlar çok oluyor. Acemilik de var. Islak mendil filan hallolacak gibi değildi önce malzemeleri hazırladım banyoya da ısıtıcı koydum biraz ısıttım duş aldırdım hasta da olmadı.
Mlkmhrrm Egeanul 5 aylık olacak bu hafta oğlum birkaç defa küvetinde yıkadı sadece gerisi hep kucakta haftada 3 gün yıkıyorum alıştık artık bana küvetten daha kolay geliyor