Merhaba anneler siz hangi çayları içiyorsunuz ne gibi faydalarını gördünüz ve günlük ne kadar içiyorsunuz ?
Tugce__ lactamil içtim faydasını da gördüm 😍tavsiye ederim
Tugce__ gün de iki tane sabah akşam içiyordum ben
Tugce__ humana still tea süper hem soguk hem sıcak içebiliyorsun süt artırıyor cok faZla doktor onerisi ile almıstım bende sütüm cok arttı 😍
Tugce__ günde birer kez humana’nın rezene ve süt çayını içiyorum süt arttırıyor + rahatlatıyor 👍🏻
Rezene cayı içiyorum ben canım tavsıye ederım 🤗
E bebekde satılan anne çayını içiyorum. Kokusuna aldanma tadı harika tatlı güzel. Kızımın gaz problemi azaldı sütte de artış görüyorum 😊
Ben rezene ve anason içiyorum hem oğluşumda gaz problemli Yok denecek kadar az, hemde sütümü arttırdı. Tavsiye ederim 👍🏽
BerfinAzad anason sizde uyku yapmıyor mu? Bide ne ölçüde nasıl demliyorsunuz
Rezene ve papatya bebeğide sakınleştirir dediler doğru mu sizce ??
Huzeyfe uyku yapmadı bende. Bir kupaya bir çay kaşığı atıp kaynatıyorum aktarda satılanlardan aldım kaynattıktan sonra süzüyorum
Birde poşet çay şeklinde içsek olur mu hanımlar
Rezene, anason, tane kimyon içiyorum ben de. Hem beni hem bebeğimi rahatlatıyor. Sütümü de arttırıyor. Ama herşeyden önce bol bol su içmek sütünüzü arttırır.
S91 anasonu bir kere içtim bana uyku yaptı size yapmadı mı?
Huzeyfe Yoo öyle farkedecek derecede bi uyku yapmadı.
S91 teşekkürler
BerfinAzad Rezene kimyon ve anason tohumu var bende de Anasonu bi kere içtim ya psikolojik yada gerçekten çok uyku yaptı sonra hiç içmedim Siz yazınca merak ettim Teşekkürler