Avukatannee07 Hanımlar çocuk kitaplarını nereden alıyorsunuz? tavsiye ettiğiniz yayınevi, kitap serisi var mı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum 🌸
Mom070 Avukatannee07 Amazon ve BKM sitesinden alıyorum genelde iş bankası kültür yayınları kitaplarını almaya tercih ederim içeriği kaliteli görsellerle desteklenmesi de oldukça başarılı kitaplar.
Cheddar Avukatannee07 bkm’den alıyorum. Yapıkredi, işbankası, mikado yayınlarını aldım şimdilik. Hareketli kitapları çok sevdi. Tüm seriyi tamamlamayı düşünüyorum
Arasannesi Avukatannee07 iş bankası yayınları ve yapı kredinin bazı kitapları tercihim.hem hikaye hem hareketli kitapları cok güzel.bebegımın de ilgisini çekiyor. Genelde kendı sitesinden alıyorum ya da indirimde trendyol,BKM den.
Minibirbade Avukatannee07 bkm’den aliyrm sadece kargolama biraz geç olabiliyor. Bir haftayı buluyor ulaşması. Kargo ücretsiz ve daha uygun
Arasannesi Avukatannee07 tabi bir bakın.iş bankasının kendi sitesi çocuk kitapları hep makul fiyatlara oluyor zaten.pıyasadan pek yüksek degıl hatta bazen altına bile oluyor.hepsıne bakıp öyle alıyorum ben de
Avukatannee07 Minibirbade teşekkür ederim herkes bkmyi önermiş, istanbulda yaşıyorum inşallah çok geç ulaşmaz aynı kitapları okumaktan çok sıkıldık 😅
Kuzumveben Avukatannee07 bkm kitaptan alıyorum cogu siteye gore daha uygun ve kargo bedava oluyor genelde kac aylik bebek ona gore kitap onerecegim
tubist Avukatannee07 is bankasi kültür hareketli kitaplar favorimiz ama hepsini talan etti oynaya oynaya😂😂
Canimanne Avukatannee07 Amazon , serüven yayınları. Ben resmi büyük yazilari az kitapları tercih ediyorum çoğunlukla. Aldığım ktaplsrda öyleydi
Avukatannee07 Canimanne teşekkür ediyorum ben de yazısının az olmasını istiyorum acemilikle birkaç tane anlatımı uzun kitap almışız okutturmuyor sıkılıyor hemen
Gin Avukatannee07 amazon ve bkm 👍 iş bankası kültür yayınlarının kitapları güzel (hareketlisi de düzü de) 1001 Çiçek Yapı Kredi Şok marketi de takip ediyorum, 4 tlye güzel çocuk kitapları geliyor 🤭
Avukatannee07 Gin evet herkes aynı yerleri önermiş teşekkür ederim aktüelleri takip edemiyorum etsem de gidip alamıyorum bize kalmıyor 😅