stella Bebeğim 2 ay 15 günlük. Aslında memeyi çok sever ama 1 haftadır savaşıyoruz. Almıyor. Alsa bile iki saniye emip kafasını geri atıyor tekrar emiyor tekrar atıyor kendini hep bu şekilde. Bu meme reddi mi oluyor? Ne yapabilirim
Aznurr stella bizimde oyle 4 aylık olcz ıkı gın sonra 3,5 aylıkdan beri öyle az emıoo bırakıyor zorla verıyom cıkarıyo ac kalır dye korkuyorum gece devmlı uyanıyoo aglama şeklıde degılştı mırıldanır gbı aglama şeklı oluştu ..
stella Aznurr Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 Ben de doymuyor diye üzülüyorum ama sürekli kusuyor da anlamadım
Tulayknm Aznurr benim de kizim 2 gun sorna 4 aylik oluyor🤗 bizdede war memeyi cok az emiyor gercekten
Nergisim09 stella bız de 2 ay 15 gunluguz emıyo atak zamanı degıl şuan kusma bızdede var az kusuyo ole cok degıl gazı var cocugun demek almasa hıc almaz gazı gelınce cwkıyo dmek kndını
Ayserose61 stella aynı canım bizde 2 ay 15 günlüğüz aynı sorun ben de yaşıyorum bir haftador 20 30 dk emen çocuk 3 dk zor kalıyor meme de kusması da fazla aç kaldığını düşünüyorum bu ay kilo almamıştır ben de çok üzülüyorum ama uyku da vermeye çalışıyorum
stella Ayserose61 aynen canım benimki de bu ay kilo almadı gibi. İnşallah mamaya başla falan demez kontrolde