Aezgi Hem robot süpürgesi hem kedisi olan varmı süpürge almayı düşünüyorum kedimde var kedimin kumları cok dökülüyor etrafa yaza bebeğim emeklicek evin hep temiz olması lazım süpürde kedi kumunu cekiyormu acaba gücü yetiyormu
birboncukannesiiii Aezgi benim babet çorabımı bile çekmiş. Yerdeki fındığıda çekmiş ceviz kabuklarını da.kumu da çeker kesin.
Tortilla Aezgi cekıyor canm mutlaka al ev pırıl pırıl iykı almısım bebeklı evlere cok gereklı ımcecık kılları tüylerı bıle alıyor
Tuba Aezgi Benimki çekiyor evet🙏🏼 Benimki zaten evde hayvan besleyenler için öneriliyor. irobot roomba 966 kullanıyorum.
Angelius Bende 2 kedi 1 bebe var Kıl tüy kum saç herşeyi çekiyor evcil hayvanı olan herkesin kesinlikle robot süpürge alması gerek aldığım en faydalı eşya
birboncukannesiiii sehribannn xiaomi mi vakuum pro mop. 120metrekare evimi düşük modda 70/80 dk da bitiriyo. En yüksek modda şarjı bitiyo kendini doldurup geri devam ediyo. 2mubiş kuşum var. Tüy bok herşeye iyi oldu. Kediye daha iyi olur
sehribannn birboncukannesiiii bende düşünüyorum yazın evim çok fazla toz alıyor camlar açık olunca teşekkür ederim sizde güle güle kullanın🌸