Kenaz Merhaba 11 aylık bebeğim hemen hemen her uykusundan terli ıyanıyor sizinkiler ne alemde normal mi me yapmam gerekir bilemedim🤔🤔
Esraaaates Kenaz aileden terleyen birileri varsa ona cekmiştir canım bildigim kadarıyla yapılcak bırsey yok ama doktorana sor yınede benım görümcemin cocuklarıda uykudan uyandıktan sonra su gibi olur sırtı annesine dayısına cekmıs iki cocuguda öyle
birboncukannesiiii Kenaz yenidoğandan bu zaman emerken su gibi olur. Üzerini tek kat tutarım gene terler. Babasıda terler. Yastıklarım berbat olur her yaz. Dra söyledim. Anlattım hangi durumlarda terlediğini, sıkıntı olmadığnı söyledi.
Beyzasim 1 yaşında kızım o da öyle galiba genetik benim eşim de çok fazla terler yani ben öyle düşünüyorum Kenaz
Kenaz birboncukannesiiii teşekkür ederim canım,ailede terleyen yok ama bebeğim yaklaşık iki aydır sık terlemeye başladı uyku sonralarında oluyor bende vitamin eksikliği olabilir mi diye düşünmüştüm
Kenaz teşekkür ederim canım,ailede terleyen yok ama bebeğim yaklaşık iki aydır sık terlemeye başladı uyku sonralarında oluyor bende vitamin eksikliği olabilir mi diye düşünmüştüm