Aslanannesii Bebegimin saçları hep havada hiç inmiyor kötü gözüküyor fikri olan varmı acaba nasıl saçını düzeltebilirim
minikbebeklerim1 Aslanannesii benim bebisinde oyle saclari. Ön kismi horoz ibiği gibi havada hep😄 2 aylıkken traş ettirdik şimdi yine uzadı ama yine aynı hep havada.
Gencanne_19 Aslanannesii benim oglumunki de öyle hep hava da saçları. Bizimkiler büyüyünce aksi olacak derler😏ne kadar bana batıl gelse de
yademila-48 Aslanannesii ya benim kızım da ayynı horoz ibiği hiç geçmiyor doktor uZadıkça düzelir dedi 😂😂
Berenkooommm Gencanne_19 dik saçın inat olduğuna bende inanmazdım bi kaç çocuk göresiye kadar kuzenlerim eltimin oğulları faln hep dik saç nasıl inatlar anlatamam küçükkende inatlardı büyüdüler hala inatlar 🤷♀️
ElisaNazzz Berenkooommm aynen inat tüyü derler bizde 😅 bide şey var alnında damar belli olursa derler ve kötü haber şu ki kızımda da var.d.d.d.d
Berenkooommm Gencanne_19 kolay gelsin kuzum inşallah size dik saç inat yapmaz ama bizimkiler dediğim gibi acayip inat 😁
ElisaNazzz Berenkooommm daha şimdiden mesela banyo delisi benim kızım banyonun kapısını açık görsün direk dalar bende kapatıyorum girmesin diye çığlık kıyamet daha 10ay 20gunluk 😅 elindeki biseyi al kıyamet kopar
ElisaNazzz Berenkooommm sorma teyzesi hiç biseyi bana benzemez asla aynı kopya babası ama inadı malesef ben 😅😅