Sumeyrailayda Din gece bebeğimin ağladığını duymadım kayinvalidem kaldırdı bir öneriniz varmı konuda 🥺
Adeviyee Sumeyrailayda acaba başkaları olduğu için daha mı rahat uyuyorsunuz ben duymasam başkası duyar gibi onun etkisi olabilir mi
Nurdem0433 Sumeyrailayda bazen bende duymazdım eşim uyandırırdı beni emdirir yatardım o gazını falan çıkartırdı normal bence vücut uykusuzluğu kaldırmıyordu artık ara sıra oluyorsa sorun degil bide gündüz o uyurken sende uyu gece daha rahat uyanırsın
Maviinsan Sumeyrailayda Ben ne kadar yorgun olsamda çocuk dönünce bile uyanıyorum sürekli bunu şartlayın kendinize beyin uyarıyor. Bunu bir kereside alarm kurmadan denedim. Cansu sabah 8 de kalkıcaksın diye tekrarlayıp durdum ve o gun o saatte uyandim🤷♀️
Deletedmom_29 Sumeyrailayda doğumla birlikte beyinde pasif halde olan bir bölüm aktif hale geliyor ve onun sayesinde bebeklerimizin uyanmalarına duyarlı hale geliyoruz. Yorumlarda yazdıkları gibi başkalarına güvenliğiniz için kendinizi bırakmış olabilirsiniz, o sırada rüya görüyor da olabilirsiniz. Rüya görünce duysak da hemen uyanamayabiliyoruz. Bebeğiniz ne kaç aylıktı?
Wolverine Sumeyrailayda Biyolojik saat gibi kendini kurman lazım. Bebeğinin sesine şartla kendini zamanlar aşarsın bunu
Pekmeziletahin Benzeşe canım belki kayınvaliden var DİE bu şekilde uyumuş olabilirsin benim bebeğim başka odada yatıyor TEK’im 3,5 aylık bir hıh demesine uyanırım bence yardım edenvar diyedir o üzülme