Esselma Arkadaşlar izlemden geliyorum. Moralim aşırı bozuk. Bebeğim daha 3 aylık. 1 ayda 250 gr almış. Hemşire haftaya kadar bi bakalım. Olmadı mama başlarız dedi. Sütüm yetiyor zannediyorum ama kilo neden alamıyor. Var mı başına gelen?
Miraaayadeee Esselma ah bu kiloyla herkezin başı dertte benim kızımda 300 gram almıştı o aylarda ne mama yedi ne emdi doktor yapicak bisey yok dedi doymasa ağlar durmaz dedi bir günde cisli bez sayiniz kacti
Derdf Esselma süt kalitesini arttırıcı şeyler içmeyi deneyin lactamil vs, bu arada bizde 3 aylık olduk birazdan kontrole gidicez ne kadar aldı bilemiyorum
SedaMeyra Esselma kizim ilk aylaeda oyledi 150 gram aldiigni bile bilirim doktorumuz kilo vermediği sürece anne sutune devam dedi. 25.5 ay emzirdim.hic mama vermedim.
Esselma Miraaayadeee Saydığım zaman 7 8 oluyordu. Bugün tekrar sayayım. İlla dolu dolu mu olması lazım bezin?
Adelim Dogum kılosuda onemlı kızım suan 9aylık 2800 dogmustu ve her ay 300gr aldı doktorum mamaya baslatmadı annr sutu 6ay aldı 6aydan sonra mamaya basladım genetık olarak zayıf aıleyız dıye doktor gerek gormedı cunku doyuyorduda ama sımdıkı aklım olsa 1 2kere bıle olsa mama verırdım
Derdf Esselma lactamil sütlü içecek içiyorum ben, solgar brewers yeast kullanıyorum birde, doktor yumurta ve et tüketmelisin dedi ama yumurta yiyemiyorum. Yiyebiliyorsanız yumurtada tüketin.
Minnakbianne Esselma eğer sık tüketmiyorsanız yulaf, tahin, yeşil yapraklı sebzeler, kuruyemiş tüketin antep fıstığı, fındık, kaju, ceviz ve protein alımınızı artırın sütünüzün kalitesi artar böylece.
Kbr26phlvn Alerjik olabilir mi biz öyle mücadele ediyoruz da alerjik bebeler malesef cok az kilo alıyor demek ki doymuyor diye düşünmeyin cok acıkıp ağlamadan arada da mama ile destekleyin lütfen
yigitinannesiiii Esselma evet mama verme çocuk mahvolsun bu mamada zehir degil yanı ne oluyor mama içince kimler kimler mamayla büyüdü tas gibi ben 2 ay emzirdm sadece anne Sütü her ay 1 kilodan fazla alıyordu sonra mama verdim az kilo almaya başladı napim çocuğu oldurummu açlıktan
SedaMeyra Esselma ben doktoru dinledim. Kizimda da bir sıkıntı yoktu. 19 gunlukken enfeksiyondan 2 hfta hastanede yattı o zaman bile emzir dediler
Esselma yigitinannesiiii Size bi şey dediğim yok. Bu bakış açım. Ama gerekli olursa tabiki vermem lazım