Ogulcan AntiFilozof bebeğiniz 1 aylıksa gece beslenmesine ihtiyacacı var canım ben yanlış hatırlamıyorsam doktorum 2 yada 3 aylıkdan sonra uyandırma demişti
Bircezara AntiFilozof benim bebeğim 2 ay 14 günlük doktor kendi acıkınca uyanır artık sen uyandırma demişti son emmesini birde yapıyo iki gündür gece uyanmıyor ama bir aylıkken de doktor kendi artık acıkınca belli eder demişti ben 2 saatte bir kaldırıyordum bebeğim aşırı gazlı hem ona sıkıntı oluyordu hem ben güçten düşüyordum
Mrymalya AntiFilozof AntiFilozof ben uyandırmadırmadım 1 aydan sonra geceleri hep kendi acıkınca kalktı öyle emzirdim sarılık tehlikesi yoksa kaldırmayın bence yoksa alıskanlık yapıyor 2 saatte bir kalkmaya baslıyolar
Minnossareannesi AntiFilozof Kızım 40 günlüktü 2 kilo alınca doktoru uyandırma 3-4 saate kadar dedi bende uyandırmadım gelişimi güzel olduğu için zaten genelde 3-3,5 saatte uyanırdı acıkıp en fazla 3 saat falan yap derim 🙏🏻
Durukusunannesii AntiFilozof Burda uyandır diyenlere uyup sakın 2 saatte bir uyandırma yoksa ilerde ne uykun kalır he bişey kilosu iyiyse skıntı olmaz uyanmazsa sen 5 saat snra falan uyandrrsn
AntiFilozof Durukusunannesii kilosu iyi canım bende öyle düşünüyorum bu seferde iki saatte bire alışırsa nası uyku düzeni yapacağım
Egelim AntiFilozof Eğer uyanmıyorsa kendi uyandırmayın, ben de 1 aydan sonra uyandırmayı bıraktım ve acıktıkça kendi uyanıyordu, bırakın kendi uyku düzenini oluştursun.
sdyrnkgn Ben 3 ya da 3,5 saatte bir uyandırıyorum. Ama bazı geceler 5 saat fln uyanmıyo. Ne yapsam uyandıramıyorum. Doktorumuz da haftada bir müsade edelim uyusun dedi. Duruma göre bunu artırabiliriz demişti. Bugün 1 ay kontrolü var bakalım ne olacak.
PasaAnnesii AntiFilozof bir 15 20 gün daha devam edin bir süre sonra zaten kendi acıkınca kalkmaya başlar uykusuda önemli sonuçta
Gamzosgamzos Ben 6 aya kadar en gec 3 saatte bir besledim sekeri dusmesim diye cok şükür diş dönemi haric hic uyku sorunumuz yok
Elfydr AntiFilozof uyandirnalisiniz hala ihtiyacı var. Benim kızım 7 aylik hala saat kurar kalkarım. İçime sinmiyor.