Aselbade Sedef05 oo benim bebegim 60 ml anca iciyo 90 yapiyorum tam bitirmiyo bu aralar istahi yok galiba zorla iciriyorum
Aselbade Sinemisssss valla bilmiiyorum ya mutlaka kaliyo zorla 1 yudum icirebiliyorum onuda kusuyo napicagimi şasirdim hangi mamayi kullaniyosunuz
Bebegimm1 Sedef05 3aylik bebegim var 120belki içer icmediginde 90cc yapiyorum kesinlikle zorlamıyorum doydugunda diliyle ittiginde geri kalanini vermiyorum eger zorlarsam bu sefer fazlaligi kusuyor normal yani demek ki o olcuyle doyuyor bebeginiz
ZeynepAselimm Bebegimm1 ayy benimde 3 aylık bebeğim var yeni yeni mama vermeye çalışıyorum biberini almıyor mamayı yemiyor siz nasıl alistirdiniz bir de hangi mamayı kullanıyorsunuz
Ferdaoguzgalip Benim bebegim 2aylik sadece mamayla besleniyo emziremiyorum 90iciyodu hic doymayip agliyodu bende 120ye yukselttim her seferinde hepsini bitiriyo cokmu veriyorum sizce🥺
Shs Ferdaoguzgalip 2 aylıkken bende 120 veriyordum.şimdi 3 ay aylık olacağız 150ye çıkaracağım.cunku sadece mama ile besleniyor.Doktorumuz atina gore cc miktarını kendi istiyorsa sorun yok dedi
Ezmiraninannesi Sedef05 Benimki 4 bucuk aylik bir ay erken dogdu 90 ml zor iciyor ayrica emziriyorum da ama 2 aylik bebeklerin burda 120 ml ictigini biliyorum her öğünde bilmiyorum endişelenmelimiyim azmı içiyor sizcede
ikizminikler Sedef05 sanırım bi döneminde böyle oluyor ikizlerimde de oldu 90 içiyorlardı 70 e felan düştü şimdi düzeldi tekrar 1 hafta sürdü bu durum
Ferdaoguzgalip Shs yaa oylemi icimi rahatlattiniz gercekten tesekkur ederim cokmu veriyorum acaba diye icim icimi yiyodu
Ye2020 Sedef05 tabiki normal benim oğlum 3.5 aylık 100 CC veriyorum şuan her bebeğin kapasitesi farklıdır birde 2.5 aylık sizinki 80 90 normal zaten😊
ZeynepAselimm Ye2020 kaç saatte bir 100 CC veriyorsunuz bende yeni basladim mamaya 3.5 aylık kaç saatte bir ne kadar vercem doyuyor mu yetiyor mu gibi sorular uçuşuyor kafamda :/
Sinemisssss Aselbade ben hıpp kullandım hep ama bugün doktor bebek gazlı deyip evolvia Ac kullan dedi yani gazı da çıkıyor ağlaması da yok acayip tedirginim mama değişimi için