Derenim35 8 aylık bebeğim geceleri ağlayarak ve çok sık uyanıyor gece tok tutan mamalar fln denedim ama sonuç yok anne sutu alıp gece deliksiz uyuyan bebşş var mı acaba ve nasılll😏
Trnc2009 Derenim35 6 aylık. Bazen şık uyanıyor. Bazı geceler 5 saat uyuduğunu görüyorum. Neden bilemiyorum 😒
Trnc2009 Derenim35 gündüz uykusuna mi bağlı acaba. Verimli uykular aldığında sanki daha güzel uyuyor gece
CigdeminMevasi Derenim35 anne sütüde alıyor ama saat başı uyanıyor kızım 7 ay 26 günlük alt iki dişi çıktı acaba üstlermi çıkaccak🤦🏼♀️
Derenim35 CigdeminMevasi bızde hala dış de yok millet gece maması yedirip yatırıyor sabaha kadar uyuyormuş bende neden olmuyor anlamadım
CigdeminMevasi Derenim35 bnde anlamıyorm cidden açlıktan uyanmıyo bnm kızım onu anladm ama uyannca emmeden uyumuyo 2-3 çekip bırakıyo
MihrimahRabia 5buçuk aylık aynıyız saat başı uyanıp emmek istiyor açlıktan degil alışkanlık yada anneyi özlüyor en azından benimki açlıktan degil test ettim yani 😅
CigdeminMevasi Derenim35 inşallahhh 🙏🏻 Kızım bazen hemen uyumuyor oynuyor yatağında 1 saat felan ben ozamn zorlanıyorm🤷🏼♀️