3 ay 5 günlüğüz. Geçen ay sadece 350 gr almış. Bir hafta sonra tekrar gel dedi doktor. Mama takviyesi başlamak için. Hiç istemiyorum mama içsin biberona alışsın ama kötü son bizi bekliyor gibi.
Her yolu denedim. Her şekilde emzirmeye çalıştım. İki çekip bıraktı sabırla belim kopana kadar denedim. Ama inat. Aç aç duruyor yine de emmiyor. Sütüm azaldı iyice. Boşaltmıyor hiç memeyi. Uyku düzeni zaten yok. Azcık uyutuyorum ben de uyuyayım diyorum pat uyanıyor. Emzirdikten sonra sağ dedi doktor sütüm artsın diye.vakit mi var. Tam emziriyorum azıcık emiyor diyorum ki az sonra tekrar denerim. Yine almıyor. Zaman geçiyor böyle böyle. Ne sağabiliyorum ne adam gibi emzirebiliyorum. Sabırla duayla kızarak inatlaşarak her yolu denedim. Tükendim artık. Kilo da alamıyor.
Sütümü arttırmak için içmediğim çay, yemediğim şey kalmadı. Ben vazgeçeceğim sanırım.
Eğer küçücük bir umudum bi açık kapım var ise sizlerden dua istiyorum. Son kez denemek için. Doktorumdan bir hafta daha isteyeceğim sütümü arttırıp yeniden emzirmek için.
Bebeme dualarınızı yollayabilirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun okuyandan edenden. Sizin sütünüz daha bol olsun. 🤲🏼