premses_annesi Kızlar merhaba kızım bıberonla mama yemıyo oncelerı yerken sımdı reddedıyo kasıkla verıyorum kasıkla verılen mama gaz yaparmı acaba ? Mamadanmı bıberondanmı kaynaklandı bır cozum bulamadım daha once boyle bır durum yasayan varmı ? bebelac kullanıorum dıger mamalardan balık kokusu var oda fazla kılo yapmıor bebegım 3 aylık olacak en fazla 80 cclık yıyıyo zorla tabı
NaimeYilmaz premses_annesi farklı bıberonlar denedınız mı? Madem az verıyorsunuz daha doyurucu bı mama terch edın bence tek mama yıyorsa 80 az deglmı?
Ilkgozagrim premses_annesi Bende aynı sorunu yaşıyorum 😔 hem sut hem mama yiyordu kızım şimdi sadece anne sutu alıyor ve isemesi azaldı sürekli uyanıp emiyor üzülüyorum bu duruma yarin kontrol var doktora soyleyecegim bende nasıl yapicam hiç bilmiyorum 😔😔
premses_annesi NaimeYilmaz sma aptamıl denedımm yemedı baska hangı mamayı deneyebılırım bılmıorum artık bıberon degıstırdımmoda fayda etmedı +3 ay emzık ucunamı gecsem dıorum
premses_annesi Ilkgozagrim ya sorduktan sonra banada bılgı verebılırmısın ınstagram adresım premses_annesi cok üzülüorum bu duruma
Hnisa Canım benimde aynı bebelac verdi doktorum biberon kabul etmedi. Kaşıkla da yemiyor. Tecrübeli anneler başka mama markası önerir misiniz?
Zeynepadenmom Hnisa Hipp kullanıyorum ben çok memnunum gaz kabızlık yapmadı hatta doktorum hipp kullan anne sütüne yakın probiyotik özellikli bi mama demişti tavsiye ederim.
premses_annesi Hnisa ya kasıklada yıyıp yemedıgı bellı olmuyokı yarısını yıyıp yarısını agzından cıkarıyor napacagımı sasırmıs durumda oluyorum bazen ılk zamanlar cok guzel yıyordu bıberonla ozluyorummo gunlerı
Aesmylmz Biberonu değiştirmeyi dene klasik uçlu değilde avent lansinoh var ya onlardan kullanmayı dene hem o biberonlar fazla gaz yapmıyor hem de bebekler daha rahat emiyor tez yorulmuyor
Aesmylmz premses_annesi birde mamayı değiştirmeyi dene istersen benim kzımda sma yı reddetmişti hiç yemedi bebekten bebeğe fark ediyor bu mama işi
premses_annesi [bilinmeyen] ay korkutma benı 😬napsam boş butun cabalarım Allahtan emzırıyprumda meme emıo bazen dusunuorum meme emmese napardım dıe