Sy2019 iklima_1234 1 yaşından beri ben uyumadan önce normal mama veriyorum uyku içinde normal suyla hero baby nin biberon içinde olanları var ondan yapıp bal ucuma koyuyorum uyanır uyanmaz veriyorum uykuları bölünmüyor yokta tutuyor
Oyku123 iklima_1234 yatmadan 1 saat once irmigi süt ve tereyagla pisirip icine ceviz ve bal ekliyorum hem doyurucu hem besleyici oluyor . Bazende yulafi pisirip icerisine ne meyve varsa ekleyip bal koyuyom birazda .
BeyzaLivaLeyla iklima_1234 süt + yulaf içine Allah ne verdiyse ekliyorum ceviz ruşeym badem unu hurma bazen avokado muz çok tok tutuyor pirinç unu ve irmikten tiksindi artık kızım 3 aydır böyle yapıyorum gece mamasını
Gossipgirl14 iklima_1234 2 tatlı kasıgı pirinç unu, 2 tatlı kasıgı irmık, 2 bebe bisküvisi, 2 cay bardağı su ile pişir. Sonra da soguduktan sonra elma veya muz hangı meyveyi istersen koy ver bebıse sabaha kadar tok tutuyor
iklima_1234 Sy2019 bende gece yatmadan önce mama veriyorum bir kere ama ne zamana kadar mama vericem mamayı bırakmak istiyorum aslında
edsn1 Sy2019 yaptığınız mamayı en fazla bir saat bekletebilirsiniz kesinlikle daha fazla beklemiş mamayı bebğinize vermemelisiniz
iklima_1234 Oyku123 yatmadan önce yoğurt verdim içine elma rendeledim ama yine uyumadı mama verdim uyudu ☹️
BeyzaLivaLeyla iklima_1234 bence oluyor şuan hamile olduğum için memeyi kesme everesindeyiz gece kalktığında sadece su veriyorum uyumaya devam ediyor sonrasın da