Asilinannesiiiii Tabak, kaşık,alıştırma bardağı aldım . Mama sandalyesi sipariş edicem. Başka ne almalıyım kızlar? E bebekte termos var mı önereceğiniz? Bı de yiyecekleri buharda pişirmek için makine dışında ne alabilirim? Makineler çok pahalı
[silindi] Asilinannesiiiii slikon buharda pişirme aparatları var ama gıda için uygun olanlar hangileri tam olarak bilmiyorum ama araştırırsanız bulabilirsiniz bol bol uzun saplı kaşık suluklar kaseler almanızı öneririm ama eğer maddi açıdan zorlamazsa uygun fiyatlı da olsa bir pişirici almanızı tavsiye ediyorum
[silindi] Asilinannesiiiii muşamba önlük aldım leke tutmuyor yıkanıp silinebilir birde silikon olanı var ama ona daha var bir iki ay kadar bekliycem boynu küçük daha. Onun haricinde parmaga takılan silikon dış fırçası var yemekten sonra kalıntı olmasın diye kasiyin temizleyin diyor doktorlar. Buharda pişirme içinde ben birşey almadım küçük tencereme su koyuyorum kızartma için kullandığım çelik kevgire iki üç parça havuç kabak vs koyup üstüne kapağı kapatıyorum güzelce pişiyor illa alıyım dersede züccaciyelerde buharda pişirme aparatı var diye biliyorum internette de bulabilirsin
Ayazege06 Asilinannesiiiii Ben mama kaşığı meyve süzgeci cam rende silikon önlük mama sandalyesi cam şişe suluk aldım buharda pisirme aparatı alacağım trendyolda var makinalar pahalı oluyor
[silindi] Asilinannesiiiii evet yaa avent uçmuş ben alırken 600 liraya almıştım 2 yıl önce ondan 2 yıl önce de arkadaşım 300 liraya almıştı 2 yılda bir 2 katına çıkıyor mübarek 😂😂
uzaydabiryolcu Asilinannesiiiii canım ben 2. El sayfasından 300 TL idi philips acente pişirici 50 tl kuponla 250 ye almıştım eğer bütçen varsa 2. El uygulamalarında güvenilir bir satıcıdan bakabilirsin maşallah çok sağlam çıktı iyi kullanmış bayan elim ayağım resmen
[silindi] Asilinannesiiiii maalesef canım 2. Bebeğim 5,5 aylık inşallah 15 gğn sonra onun için kullanacağım😘