busrakilic1 Dilcem28 hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Bide düştüğünde yatırdığınız ana para gidiyor mu kaybetme ihtimali var mı yoksa ana Para duruyor mu hep ?
brnidldfn Dilcem28 ben bu kadar olumlu yorum almayı beklemiyordum paribu kullanicakti sonra çok kasıyor diye vazgeçti bınance uygulamasından yatiircak sanırım çok güvendiği bı arkadaşı var bu işlerle uğraşıyor inşallah kazançlı çıkarız teşekkürler
brnidldfn BademsMam 10 binle girmeyi düşünüyoruz gerçekten bu konuda çok bilgisizddim bu kadar olumlu yorum beklemiyordum teşekkürler
brnidldfn Momyyyy ben de hiç anlamıyorum eşim de daha ilk defa yatircak arkadaşına guveniyo bakalım inşallah kazançlı çıkarız
brnidldfn Karas bayadir aklında vardı çevresinde de çok yapan var en azından bı kere deniyim dedi bakalım şansımıza
brnidldfn Linaninannesiii hep evdeyim de nasıl bişey çok faxla bilmiyorum ama biraz araştırıp takip edivem sanırım
brnidldfn limonlukarpuzzz bana da çok tuhaf geliyo ama göz ardı edilemeyecek kadar da olumlu tepki var denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum artik
limonlukarpuzzz brnidldfn evet uzun bir suredir fazla olumlu tepki var ama insallah milleti tepe taklak etmezler.
brnidldfn Linaninannesiii o da doğru 😂 denemezse aklında kalır başımın etini yer bı kokusunu alsın bakalım coinlerin noluyo
hirosima brnidldfn canım onun süresi bakıyosun 1 haftada kazanıyosun bakıyosun 5-6 ay yada yıl. Sabır lazım kazanamıyorum diye çekme oaranı takip et sadece. Ve az mevlayla girin 5-10 bin yatırmayın düştümü çok düşüyo.
Merve_gcl brnidldfn altın veya döviz almaktan bi farkı yok bence şans oyunu değil kağıt oyunu değil yatırım yapıyorsun sadece önceden borsa varmış onun gibi bişey
Mayisannesi34 brnidldfn valla canım bu işe arkadaş yardımcı olacak vs diye girersen dolandırılırsın eşim arkadaşı vasıtasıyla girdi adam bizden 400 dolar borç istedi eşim verdi 2.5 sene oluyor daha vermedi vermeye de niyeti yok haram zıkkım olsun
MelekEren1 MeLekSeLiM istediginiz kadar yatirabiliyorsunuz galiba 100 lira ideal bence ilk baslangic icin 🤷🏻♀️🤔
Merve_gcl brnidldfn eşim de bu aralar takmış durumda 200-300 lük bişey alıcak fazla para yatırsa ben de karşı çıkardım
MeLekSeLiM MelekEren1 bennde böyle bir başlangıç istiyorum 🙏Mesela kazanılmaya başlası 100 tl ne kdar sürede en fazla ne olur ?
MelekEren1 MeLekSeLiM yani uzulmezsiniz kaybedilirse yani satin alinan seyin yukselisine bagli bizimki 1 gunde oyle oldu hemen cekmek lazim benim esim bekledi hata yapti en azindan kârı almak lazim benim fikrim bu tabikide 😊