Birprensannesi12 Kizlar hani böyle nefes alamazsin da birden aldiginda zor gelir ya nefes almak oglum öyle oluyor kötü bişey mi bu yoksa her bebekte varmı😥
yaseminyaren Birprensannesi12 Burnu mu tıkalı acaba? Yenidoğan bebeklerde genellikle nefes problemi oluyor aslinda problem degil de biz öyle saniyoruz nefes zor alıyor gibi dimi ama doktora da götürdüm sürekli bi sıkıntı yok diyorlardi kontrol ettiklerinde . Ama burnu tıkalı olabilir
MaviliMaviliMorCicek Birprensannesi12 bende bunu nasıl yazsam diyordum bugün benim kızımda birçok kez bunu yaptı nefesi kesiliyormuş gibi
Prens0205 Birprensannesi12 küçükken öyle oluyor 6 ayına kadar bebekler ağızdan nefes alamazmış o yüzden demişti bize doktor bende korkmuştum acaba bir şey mi var diye
Birprensannesi12 yaseminyaren burnuna baktim pislik yok bilmiyorum ycok kücül diyemi aceba böyle astım olanlar nefes almaya calisir ya öyle yapiyo
yaseminyaren Birprensannesi12 Ne kadarlik bebeginiz. Doktora görürdünüz mü hiç? Ya tahmin ettigim gibi bi nefes alma sekliyse normal çünkü bizde yasadik bana bisy var gibi geliyordu ama doktor kontrol ediyordu bisy yok normal dış dünyaya alışamadığı icin daha böyle diyordu
Birprensannesi12 MaviliMaviliMorCicek allah razi olsun canim bugun saglik ocagindada aynisini yapti ebeye sordm boyle yapmasi nirmal mi dedim normaldir dedi