Clementine_ Merhabalar, bebeğimin parmak uçları koyu renkte eline göre sebebini bilen var mı? Bayadır böyle dr sormayı unuttum baya bi koyu parmak uçları her iki elinde de
DilanG Clementine_ Merhaba ya aynı sorun galiba benim oğlumun da el parmak uçları böyle hafif kahverengi gibi acaba aynı seyden mi bahsediyor olucaz bilmiyorum ama doktora sordum ben şuan bir anlam veremedim demişti teni çok beyaz bu arada acaba ten rengi ile alakası olabilir mi bilemedim
AzraCinar Clementine_ Benim kızımında hem el parmaklarında , hem de ayak parmaklarında var öyle. Kayınvalidem kınalı doğmuş diyordu, ama ne kadarı doğru hiç bilmiyorum 🤷♀️
Clementine_ DilanG evet aynı sorun benim oğlumun tenide çok beyaz ama parmak uçları kahverengi ara ara da kırmızmsı oluyor bunu ilk annem fark etti görüntülü konuşurken parmaklarına ne oldu çocuğun dedi bişey yok dedim ama baktım kahverengi
DilanG Clementine_ Aynen ben sordum doktoruna bişe diyemiyorum dedi ama teni de çok beyaz diye ekledi artık neden böyle bilmiyorum bir daha gittiğimde tekrar sorucam