bktss herkese merhaba, 7,5 aylık olduk hala çok sık uyanıyoruz 7.5 aydır uyku nedir unuttum, yarim saatte bir, saatte bir uyaniyor bebeğim, en fazla nadir 3 saat uyuyor gece, nerde yanlış yapıyorum bir türlü beceremiyorum galiba bir şeyleri
iki_prens_annesi_ bktss ya emdigi icin alışkanlık yaptı yada destekli uyuyor bende ikiside var 11 buçuk aylık surekli uyanir bi kere 5 saat uyumustu aylar önce hala onum şokundayım
gamzeoguz3 bktss 1,buçuk yıldır uyanmadan uyumak nasıldır unutmuş bir anneydim asla yanlış değiliz 🤦♀️
Dorukmustafa bktss 2 yaş olacak hala aynıyız üstelik artık gece oynamak istiyor uykudan uyanıp saatlerce oynuyoruz gece üçte dörtte 🙁
GramPozitifBakteri bktss 17 aylık hala aynı.İşi daha da ilerletti hatta çıkıp salondan bir takım eşyalar alıyoruz tekrar uyuyor.Emerek uyuduğu için uyanıyor benimki sebebini biliyorum.Destekli mi uyutuyosun?
fatmayt ilk uc ay harikaydi gece iki uc defa uyanirdi bi gun icinde degisti bazi gunler 10 kez kalkiyor 6.5 aylik.sonradan emerek uyumaya basladi ondan mi bilmiyorum emerek uyutmayi nasil birakiriz onu da bilmiyorum🤦🏻♀️
01asaf01 Bende sizin postunuzu görmeden post açtım aynı durumdayız gece mamalarıda denedim ama yok. En fazla 2buçuk saat uyuyor kafam ambale oldu resmen akşam 10buçukta yatar sabahta hiç aksatmadan 8 yada bana acırsa 8buçukta uyanır bebeğim