Karacocuk Yusufburak kullanırsın canım. Bende kullandım. Ama bio gaia yı aynı saatte vermeye dikkat et.
MerveSara Yusufburak İki damlayı da üç aydır kullanıyoruz , biogaia 5 damla zaten , nurse i de günde bir kere 20 damla veriyorum .
Cmnkubi Yusufburak biz başta harveysi kullandık etki etmedi bio çok iyi geldi şükür azaldık ama saatleri düzenli olsun
mrsoztomurcuk Yusufburak İkisini de kullanıyorum fakat ben Nurse Harvey’s şurubunu kullanıyorum. Günde üç kez 2’şer ml veriyordum. Şimdi günde ikiye düşürdüm. Doktorumuz on güne kadar bırakabileceğimi söyledi. Fakat Biogaia’yı beş ayına kadar kullanmamı söyledi.
Karacocuk Yusufburak eğer günde 2 kere vereceksen 10 ar damla. Gazı fazla ise 6 saatte bir 5 er damla olarak verebilirsin
AyseAlya Yusufburak ben Nurse şurup kullanıyorum günde 4 kere 1 çay kaşığı dedi doktorumuz 6 saatte bir vermeye çalıştım hep çok faydasını gördük çok rahatladı bebeğim .
Mdhgks Yusufburak ben beraber kullandım sabahları 5 damla biogai 6 saatte bir de nurse vermiştim cok iyi gelmişti