Gulcanx Merhaba hanimlar, sizde hangi ayda ilk disi cikti bebeginizin? benim sali gunu 4 aylik oluyor cok salyalari var huysuzlaniyor..
Ayazege06 Gulcanx 6. Ayına bir gün kala ilk dışımız çıktı şimdi ikinci dişi cikariyor mız mız huysuz uyumak istemiyor ağlıyor gerçekten çok zor bir süreç 😔 6 ay 6 günlük oldu oğlum bu arada
eymeninannesi3 Gulcanx 4.5 aylıkken çıkardı şuan 5 aylık 2 hafta önce fark ettim alt dişi çıkmış 2. Dişini bekliyoruz paşamın
BabyGroot Gulcanx 9 buçuk aylıkken alt iki diş birden patladı 12 ayı geçtik başka dişi yok 😊 ama dediğin gibi 4-5 aylıktan beri bol salyalı ve eller ağızdaydı belli olmuyor yani canım her çocuk farklı 😊
Gulcanx BabyGroot tabiki mutlaka ôyle hayirlisi artik zaten eninde sonunda hepsi zamanla cikacak insallah🥰
Seymaybars27 Gulcanx 10 aylık bizim kisi de sekiz diş tamamladık dört alt dört üst ilk dişini altı ayda çıkarttı 6.ayın sonunda salyası halen daha aşırı akıyor
Ebus57 Benimki de 6 ay 6 gunluk ama hala birsey yok ama cok huysuz uyumak istemiyor yatiramiyorum kulaklariyla oynuyo surekli oluyor mu bole acaba
Miniklord Gulcanx 3 aylıktan beri yoğun salyalar vardı. Hatta doktor bile erken çıkacak herhalde dedi ama 6ncı ayda geçen hafta çıkardı