Egemmmm Merhabalar bebeğim 9 aylık ve zeytin henüz vermedim tuzsuz zeytin bulan var mı yada siz nasıl verdini aldıysanız ,nereden aldınız
Nez122 Egemmmm Benin kızım yemiyor zeytin normal marketten alıyoruz biz bende yoğurtlu ekmek yapıyor um koyuyorum içine görmüyor öyle yediriyorum yoksa hayatta yemez en fazla iki tane yer öyle yapınca
Egemmmm Deletedmom62626 peki aldığınız yer herhangi bir marketmi yoksa özel bir yerden mi alıyorsunuz Deletedmom62626 Nez122 Emir123ali Annekeki GoGirl
Annekeki Ben doktorumun dedigi gibi yapiyorum. İri zeytin aliyorum geceden suya koyuyorum sabah kabugunu soyup cekirdegini cikarip veriyorum
Annekeki Egemmmm peynir vs saten organikciler oluyo ya oradan aliyorum genelde ama farketmez zeytin sonucta:)
elifiii Egemmmm büyük boy tuzsuz zeytin alıyordum migrostan cekirdegini cıkarıp dilim seklinde dograyıp veriyordum cok kücükken.
kivircik_annesi26 Egemmmm ben normal zeytinin çekirdeğini çıkarıp veriyorum 🙊hiç suya falan koymadım ama çok vermiyorum
mercansofya Egemmmm Migros’ta mlife marka zeytin satılıyor kavanozda ve tamamen doğal hiçbir koruyucu içermiyor. Epey tuzlu fakat kaliteli bir zeytin üzerine iki üç çizik atıp suya koyun ve suya küp küp yarım patates doğrayın iki üç gün suyu değiştirin hiçbirşey kalmıyor sonrada buzdolabında saklarsınız tuzu çıkanlarıda afiyet olsun bebişe.
WillyWonka Egemmmm zeytini 1 gece suda bekletirseniz tuzu gider .tuzsuz zeytini bile öyle yapıyorum ben sonra cekirdegini çıkarıp robotta çekip kekik ve zeytinyağı ekleyip ezme olarak veriyorum