elmalikurabiye YouTube 37.5u gecmez dis atesi diyor domtorumuz. Dis zamani yerden bulduklarini agizlarina goturuyorlar ve dis etleri acik oldugu icin virus mikrop kapabiliyolar. Atesini gozlemleyin
Selinsu1 YouTube en önemli seylerden biri ates ölcer huysuzlugu istahsizligi falan varsa en azindan bi eczaneye gidip atesini ölçtürseniz ve mutlaka alın cok lazim oluyor
YouTube Selinsu1 huysuzlaniyor ama iyi emiyor bide yasak var hastanede uzak iki çocukla bide çok zor oluyor tabi arabada yok
Selinsu1 YouTube ılik su yap bezle alnına koltuk altlarına eklem yerlerine falan koy ama 3 gün surerse ates doktora bi gidin benimki havale gecircekti az kalsın doktora goturmeseydim allah korusun
Selinsu1 ilkgozagrimmmm dis zannettim daha oncede ara sira ateslenirdi dis cikarirken. 3.gunu hastaneye goturdum 39 bucugu gecince megerse 6. Hastalık geçiriyormuş cocuk 4.gun biseyi kalmadi şükür
ilkgozagrimmmm Selinsu1 Aa bizimde öyle oldu ateş çok korkutuyor beni o yüzden sürekli bakıyorum diş çıkarma zamanında inşallah ateşlenmez diye