Fatosveaselbebek merhaba güzel anneler oğlum dün sunnet oldu çok şükür agrisi felan yok doktor karton bardak kapattı yapışmasın diye dedi ama bakıyorum kimse öyle yapmamış bugün ikinci günümüz ve yarin bardağı ordan çıkarmak istiyorum kanaması felan yok
goktugmom_061220 Fatosveaselbebek Rabbim askerliğini damatlığını da nasip etsin inşallah 🙏 Benim oğlumda cuma günü oldu 3 aylık. Karton bardağı kullanıyorum hala. Pipisinde şişlik var mı acaba?
irva Fatosveaselbebek Ben bardak koymadım.Beze yapışma falanda olmuyor.Kendi çişinde daha çabuk iyileşiyor valla.Doktorumda zaten kapama dedi bardakla falan.
aytunceymenim Fatosveaselbebek bizde poşet bekletmiştik kanama dikiş iyileşene kadar 1 hafta gibi bi süreç enfeksiyon kapma riski olduğu icin baya dikkat ettik
Fatosveaselbebek Aysealprsln 5 aylıkken valla hemen yaptırın ben çok pişmanım daha önce yaptırmadım diye çünkü suan dönüyor donmemesi lazim allah’tan kaynanam geldi o sırf oğlanla ilgileniyor bide kızım var 21 aylık bide başka çocuğa bakıyorum stres yaptım ama iyili yaptırdım sizde hiç vakit kaybetmeden yaptırın hareketlenmeden iyice
Fatosveaselbebek goktugmom_061220 sadece bi dikişte var kaynanam normal dedi çoktan iyi bile dedi eltimin iki oğlu da yeni sunnet oldu onlarin ki komple sismis şişmesi normal dedi kaynanam ama intihap kızarıklık kanama felan yok sadece bi dikiş yeri şişlik var yani bardağı çıkarmayım dimi
goktugmom_061220 Fatosveaselbebek Yok canım çıkarma. Çünkü bez yapışırsa çok canı yanar. Bardak çok faydalı ben hala kullanıyorum. Benim oğlumun da pipisi şiş ucunun yarısı görünüyor. Eltinin çocukları da mı öyle?
Mert-krc Fatosveaselbebek oğlum 18 aylıktı sünnet olduğunda ben 4-5 gün karton bardak koydum bezine yapışmasın diye.
PortakalliKahve Fatosveaselbebek rica ederim ne demek. Bence de almayın en azından bir kaç gün daha kalsın bir de benim oğlumun kakası çok bulaşıyordu, bardağa rağmen 😊 onun içinde daha iyi olur kalması
Fatosveaselbebek goktugmom_061220 ben elfinin çocuklarının sunnetine gitmemistim iki çocuk var bide istanbul’da değil o kaynanam gitti ona o söyledi full sisti oğlanların diye normal dedi eee bide uç erkek kendi çocuğu var kadın biliyor normal dedi ama siz gene bi doktorunuza danışın şimdi ben normal derim anormal olur
irva Fatosveaselbebek Ya bazıları öyle diyor.Bizim ki kapatma dedi.Sabah akşam teramisin sürdüm 1 haftaya kalmadı tamamen iyileşti.
Kocayanakannesi25 Fatosveaselbebek biz 4aylikken sunnet ettrdik direk bez bagladik 1haftaya gecti canim