Sunaylcnky Kizlar merhaba bebegim 3.5 aylik anne sütü hic almadi. Mamayla besliyorum. Doktorum nisanin ilk haftasi ek gidaya baslayabilirsin dedi ama nasil yapacam konusunda hic bir fikrim yok.🤔 ilk bebegim cunku yardimci olur musunuz lutfen
serenittyyy Sunaylcnky ilk olarak haşlanmış sebze püreleri ve ev yoğurdundan başlamalısın 3 gün kuralıyla
Arassbusss Sunaylcnky Elma suyu ve yoğurtla başlayabilirsin canım ilk hafta günde bir çay kaşığı daha sonra püre yaparsın ve haşlanmış havuç kabak bunları da yine bir çay kaşığı kadar verirsin ilk ay doyumluk yapma tadimliklari bitir ikinci ay yavaş yavaş öğünlerini artırırsın
Sunaylcnky serenittyyy tesekkurler benim bebegim mama yedigi icin ek gida verince mamayi ne kadar vericem onu bilemiyorum iste
Arassbusss Sunaylcnky mamasını azaltma canım ilk ay kesinlikle doyumluk verme sindirimi hazır değil alışması lazım önce birer çay kaşığı sadece böyle başla yavaş yavaş alışana kadar sadece tadımlık 😊
Arassbusss Sunaylcnky Rica ederim canım tam bilgi için yine ek gıdaya başlama videolarını izleyin aklınızda soru işareti kalmasın 😊
Sunaylcnky Giizz valla doktorumuz bize nisanin 2 si gibi basla dedi bu ayin 28inde 4 aylik oluyo tam ama ben biraz daha beklicem sanirim bana da cok erken gibi geliyo