Myworldgirl Merhaba sevgili hanımlar☺️ ek gıdaya geçtik ama ne vermem lazım araştırmama ramen emin olamadım kabak püresi diye normal kabakmı bal kabağımı neler yapabilirim yulaf falan veriliyomu alıyımmı neler alıyım yardımcı olumusunuz ❤️❤️❤️❤️
ReisinKizi Myworldgirl eğer emiyorsa 8 ayına kadar sadece elma armut püresi ve buharda haşlanmış patates havuç bal kabağı demişti bize uzman doktor. Öncelik kesinlikle anne sütü.
Evooiboo Myworldgirl canım ben yoğurtla başladım yogurdu sevdi oğlum sonra kabak havuç balkabağı patates vs sebze verdim tek tek üç gün kuralı bitince karışık çorba püre tarzı meyve sebze veriyorum şimdi paket ürün hiç düşünme bence evde yap kavanozla sakla baya gidiyo öyle mesela bu aralar bebek bisküvisi yoğurt sebze karıştırıyorum bazen ayrı ayrı veriyorum bisküvi yapınca rondodan çekiyorum bide doktorda anlatır gidiceğin zaman
uzaydabiryolcu Myworldgirl canım ayına uygun olan sebzeleri araştır 6. Ayda atıyorum bal kapadı kabak falan veriliyor zaten çatalla ez ver en son meyve sonra yoğurt paketli bişey verme
230820 ReisinKizi canım bizde yeni başladık cicibebe patates havuç verdim şimdilik 4 ay bir haftalığız prematüre bir bebiş normal doğduğu tarihe göre 6 5 aylık 😊
ReisinKizi 230820 bana kalırsa paketli hiç bir ürünü vermeyin. Hele ki yeni başlamışsınız ek gıdaya bebek bisküvisi için çok erken
gizemito 230820 Cicibebeyi neden tercih ettiniz acaba merak ettiğim için soruyorum, doktor önerisi falan mı?
Myworldgirl Evooiboo aşı olmaya gittiğimizde sağlık ocağındaki hemşire başlayın dedi ama kapsamlı anlatmadı. Kendi çocuk doktorumuzada acil durumlar dışında gitmiyoruz 😅
Evooiboo Myworldgirl siz bilirsiniz ama tadımlar biterken görüşmeniz doğru olur sanki ne kadar ne vermen gerekir kilo alımı normal mi kaşık mamayla ek gıdaya devam et vs diyebilir belki
Myworldgirl Evooiboo aa hiç bilmiyodum çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️ mutlaka gidiyim o zaman iyiki varsınız ❤️🌹🌹☺️
Evooiboo Myworldgirl ben en son gittiğimde yarım saat kadar ek gıda konuştum ondan 😂 kahvaltı başlıcak daha kaç öğün eti vs derken sürdü konuşmak😂 bu arada belki biliyorsunuzdur patlıcan susam ürünü (tahin) çilek bal verilmiyor daha pekmez yedirebilirsin zeytinyağı kullanabilirsin ve su unutma 😌 ben Bi ara unuttum fena kabız oldu
Evooiboo Bir de instagram da ek gıda tarifleri sayfası var takip et ben ordan çok bakıyorum üç gün kuralıyla tadımlar bitince çok işine yarar 😌
Myworldgirl uzaydabiryolcu baya araştırdımda bir sürü sayfaya bakınca aklım karıştı 😅 çok teşekkür ederim ben şey yaptım 3 gün önce başladım gıda vermeye de yumurta sarısından başladım verebilirsin demişti hemşire en son başlamam gerekenlerde yumurta sarısı yok dimi😅
Evooiboo Myworldgirl teşekkür ederim canım 😍🤩 sekiz aydan selam aklına takılan olursa bildiğim yaptığım kadarıyla bilgi aktarırım 😌 heyecanlı kafanın karışık olduğu dönem sonuçta