Asyagoknur06 Kızlar bugün kaynanama bı akraba geldi kızım 10 buçuk aylık 8 kilo 300 gram anne sütü almıyor mama içiyor yok efendim çok zayifmis en az 10 kilo olacakmış yok efendim kendi çocuğu 3 aylık dis çıkarmış kadını yemin ederim öldüresim geldi (hala hiç disimizde yok ) eve geldim ağladım ne yapiyim da bu çocuk kilo alsin yemesi çok şükür yiyor ama çok hareketli örümcekten iniyor çıkıyor evde cikmadik koltuk merdiven koymuyor ama kilo almıyo nolur yardım edin tavsiyeleriniz nelerdir 😔
Arassbusss Asyagoknur06 O kadını yolarım böylelerine ayar oluyorum ya ne kadar salaklar bir anneye söylenmemesi gereken ilk şeylerden biri de bu kilo almamış zayıf gelişmemiş falan anneler olarak ne kadar üzülüp kafaya taktigimizi bildikleri halde yapıyorlar art niyetli insanlar boşverin böyle salak insanları allah sağlık versin bebeğinize canınızı sıkmayın hem erken çıkan dişler çabuk çürürmüş sizde ona öyle deseydiniz moralini bozsaydiniz diycem de günahsız yavruya yazık işte
Dygudfne Asyagoknur06 takmayın böyle başkalarını herkes bişeyler konuşuyoruz benim kızımda sadece mama ile besleniyor 9 aylık 8 kilo. Sağlıklı olsunlar yeterki 🥰
Emir123ali Asyagoknur06 aynı benim oğlum 10 aylık 8 kilo 1 tane dişimiz yok ve benimkide yerinde durmuyor allahtan ne kimseye gidiyorum nede kimse geliyor bu laflara maruz kalmıyorum kimin nededi çokta umrumda olmaz sağlıklı olsun allahımda başka isteğim yok canı sağolsun
bicirik Asyagoknur06 Niye doktormuymuşda en az 10 kilo olması gerekiyormuş. Böyle insanlar yüzünden kendinizi üzmeyin maşşallah sağlıklı bir beğiniz var hareketli olduğu için öyle🌼
Asyagoknur06 Arassbusss ah ben varya kendimi zor tuttum yemin ederim çocuğuma biri zayıf diycek diye dışı niye yok niye yürümüyor engelli mi diycek diye evden çıkmıyom
Mrvblgc Canım dişler ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı ve iyi derler. Sen hiç üzülme dert etme. Doktorun sana zayıf demediyse insanlar istediğini desin hiç umursama kendini yıpratma.. Obez olacağına zayıf olsun
balcicegin_annesi Asyagoknur06 yapısı öyledir bende ilk çocuğumda anne sütünü ancak 6 ay verebildim ama benim sütümle de mamayla da daha sonra asla kilo almadı sizinki bizim yanımızda şişman bile ☺️ Siz kim ne derse he he deyin geçin bize bakın benimki yaşına girdiği zaman ancak 10 kilo yoktu bile 2 yaşını doldurmuştu 12 kiloydu 3 yaşından sonra artık boy derken kapandı o zayıflık kısmı ama yüzdeni minyonluk hala var kulak tıkayın insanlarımız yüzeysel körler aldırış etmeyin yıl 2021 ve hala bebek kıyasması var boşverin kendimden örnek verdim ki üzülmeyin diye ha bu arada diğer evladım da 1 aylık 6 kiloydu gerisini siz hesaplayın yapı demiştim başta eğer bebeğiniz sağlıklıysa minyon tipliyiz belki Allah hastalık verip 20 kilo vereceğine 10 kilo bile olmadın razıyım deyin☺️
Minnaktosbik Asyagoknur06 canım takma sağlıklı olduktan sonra kilo sıkıntı değil dişe gelince ne kadar geç o kadar iyi derler kızım 6 aylıkken çıkardı keşke biraz daha geç cikarsaydi boşver sen bebeğinle zamanın tadını çıkar çabuk büyüyorlar çok biliyorlarsa yeniden doğurup büyütsünler😂onlarda rahat etsin sende
dnyerdm Canm aynısını geçen gün ben yaşadım dört aylık oğlum için çok harektsiz, vücudu sıkı değil vs demişlerdi sanki olimpiyatlara hazırlanacak yada mankenlik yapacak yawrum el kadar bebeklerden ne bekliyorlar anlamıyorum ki