Pamuguum Anneler 10/11 aylik bebeklerinizin uyku duzeni nasil Nasil uyutuyorsunuz Uyku eğitimi veren anneler nasil egitim verdiniz 🤗
Canselsener Pamuguum 10 ay 23 günlüğüz memede uyuyor 2 uyku yapıyoruz sabah uyumazsa öğlen kesin 2 3 saat uyur uyku eğitimini hep erteliyorum inşAllah baslıycam birgün 😊
As5 Biz 2 3 ay once basladik egitime. Genelde yanina yatip kitap okuyorum sacini yada sirtini oksuyorum oda elinde bi tavsani var onunla oynar. Ama bu aralar gece uykulari cok bölunur oldu🤦♀️
Pamuguum As5 evet bizimde uykulari 8 aydan bu yana bozuldu . Simdi sirtina patpat yapiyorum ama destekli uykuda cocuk zor uyuyor sık uyaniyor
Pamuguum Miran_s23 ay nasil dayaniyorsunuz ben dayanamiyorum artik meme de yok . Uyumak istemiyor uyuyunca defalarca uyaniyor geri de uyuyamiyor
Miran_s23 Pamuguum dayanamıyorum zaten eşim yardımcı oluyor oda bu aralar benden farkı yok ailecek delirmiş durumdayız ama oğlumun keyfi keyif ne zaman ağlamak isterse ağlar canı uyumak istemeZse uyumaz öyle işte 😂
Miran_s23 Pamuguum orası öyle de biraz dinlenmek için hatta mola vermek için brakıyorum mecbur o arada tüm yasakladığım şeyleri yapar sırf dursun diye bende aksine hep kuralıcıyım