Sezeninc Sezaryen sonrası müthiş kilo veriyorum. Metabolizmam çok hızlı ve 12 günde hamile kaldığım kilonunda altına düştüm 😔 korkuyorum ister istemez
ebrumehmethan37 Sezeninc ben 74 hamile kaldım doğumdan eve gwldim tartıldm 73 😂 zaten 7 kilo almıştım hamilelikte
Katya Sezeninc bende hamilelikte 17 kilo aldım. İlk 15 günde 15 kilo verdim. Bence normal durum. Ama çok sorun yaptıysanız doktorunuza danışın isterseniz.
Sezeninc Sevdamavi yarın sağlık ocağında kan değerlerime baktıracağım çok zayıflarsam kilo alamam öyle de bir problemim var 🙄
cinara o nasil oluyo oyle????? ben 5 ay oldu hala kilo veremedim yememe icmeme dikkat ediyorum ama hala kilo veremedim nasil oluyo sizde?? kiskandim su an masallah ama
Sezeninc cinara halsizlik yapıyor inanın o halimle kalsam daha iyiydi. Çocuğa bakacak halim kalmıyor inanın
Sevdamavi Sezeninc canım kaç kilosun şu an zayıfsan kilo vermen aynen sıkıntı ben kilolu hamile kaldım 95 ile hamile kaldım 92 ile doğum yaptım 79 kiloyum 17 günde gitti
cinara Sezeninc ben kendi 10 kilomu vereyim sana ))) bendede kilo fazlaligi halsizlik yapiyo(( ay yapisti nu kilolar bana ya 10 kilo fazlam var
jap Sezeninc doğumda 10 kilo vermiştim. Hamileliğimde 12 kilo almıştım. Kırkım çıkmadan hamile kaldığım kilonun altına indim. Daha sonraları tekrar aldım. Sen de alcaksın😂