26262626 Kızlar 3 aylık bebeğim. Siz gece uykusuna kaçta yatırıyorsunuz. Yatırırken altını değiştiriyor sunuz ya,sonra kaça kadar altını değiştirmiyorsunuz. Ben gece 22 de değiştiriyorum. Sabah 6 ya kadar o bezle uyuyor. Çok mu
Sezenaksukarademir 26262626 normal bence. Yani ben gece kaka yapmadığı sürece asla değiştirmem uykusu dağılıyor zaten öyle altı açılınca mesela şimdi bez değişimi yaptım 22 aylık oğluma sabah uyanınca alacağım tekrar altını
Fatosemir 26262626 bende sizin gibi yapıyorum gece kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum yoksa bi daha uyumuyor 🤦🏻♀️
Egeninannesi34 26262626 benim tam 2 aylık bebeğim gece 23de değiştirip uyutuyorum, sabah 6,30 - 7 gibi Bi daha değiştiriyorum. Zaten bebek gece emmeye uyanıyor bende hemen emziriyorum Bi daha uyuyo, altını değişerek uykusunu bozmak istemiyorum.
Deletedmom_52 26262626 bende akşam bezleyip sabah kalkınca değiştiriyorum. Oğlumun zaten gece kaka yapma huyu yoktur o yüzden gece hiç değiştirmedim
Deniz3461 26262626 iki saatte bir değiştiriyorum ben. Maksimum 3 saatte bir değiştiriyorum. Sağlık açısından yanlış sabaha kadar beklemeniz.
26262626 Deniz3461 bende öyle yapıyordum uyumuyordu. Burda herkes öyle yazınca ben de öyle yapmaya başladım. Üzülüyorum işte
Deletedmom_52 Deniz3461 sağlık açısından yanlış diye ilk defa sizden duyuyorum. Ben sabah kalkınca değiştiriyorum 16 aylık oldu çok şükür hiç sıkıntı olmadı. Tanıdıklarım çevremdekiler de gece değiştirmez kaka yapmadıgı sürece. Birde gece değiştirince tekrar uyumuyodu benim oğlum uykusu bölünüyodu
Deniz3461 Deletedmom_52 çiş dolu bezin içinde ne kadar uzun kalırsa o kadar riskli bence. Kendisi ıslaklığı hissedince uyanıyor zaten. Sonuçta idrar yolları enfeksiyonu vs olabilir. Kız bebeğim olduğu için ayrıca dikkat ediyorum. Bir de içime sinmez zaten o kadar saat çişli bezle kalması.
Benbilmemanam 26262626 23.30 da gece uykusuna yatiriyorum eger bezi dolu degilse oyle yatiyor sabah 5 6 gibi dolduruyor oyle değiştiriyorum. Yoksa yatmadan değişiyorum. 3 aylik
_BirAnne 26262626 doktorlar kakalı bezi bile çocuğunuzu rahatsız etmiyorsa değişmeyin uykusunu bölmeyin diyolar
Bebegim_28 26262626 genelde 10 u buluyor uyuması o saatte değişirim sabah 7 8 9 ne zaman uyanırsa öyle değişirşm kaka yapmadığı sürece tabi
Alptugmomy Deniz3461 aslında sakıncalı bi durum değil yani evet siz kendi içinize sinmedigi için öyle düşünüyorsunuz ama doktorların vs. Söylemi de kaka yapmadığı surece gece uykusunu bolmemek gerektiği 😉 bebekler uyuyarak büyürler en nihayetinde uyku onlar için en az anne sütü kadar önemli 😉 bu zamana kadar gece kaka yapmadıkça hiç değişmedim şükürler olsun ki sağlık açısından da bi sıkıntısı olmadı 🙏🏻
Ikiprens_annesi Konuyla alakalı değil ama bebeklerinizi akşam uykusuna geç mi yatiriyosunuz ben 8.30 en geç 9 da uyutuyorum 2 aylık oldu bugün
Buralardayeniyim16112020 26262626 3 ay 26 gunluguz 8.00 da yatırıyorum gece 24.00 de kontrol ediyor idim ilk başlarda lakin ıslak olmadığı için artik kontrol etmiyorum kendisi 2.30 gibi uyandırıyor kontrol edip sonra yatiriyorum ıslak oldugu icin uyaniyor civcivim. Sonrada 7.15 de kalkiyor ilk 50.gundem beri uyku duzeni oluşturdum ilk zamanlar tabiki yatağa 8 de gidip uykuya geçişini saatlerce bekliyor idim s8mdi duzeni oturdu bez icin de gece asiri sekilde gunduz gibi yapmiyor 😌