Defne7 Bebegım 5 ay 3 gunluk ılk annelıgım ve acemılık var halıyle kucagımda yarım oturtuyorum ama bısey olucak dıye cok korkuyorum erkenmı yoksa bıraz daha beklemelımıyım 6. Cı ayında tam olarak oturtabılıyormuyuz
Ceya Defne7 yooo erken değil ben de o aylarda kucağım da yarım oturur halde tutuyordum. Zaten 6. Ayda ek gıdaya geçildiğin de mama sandalyesinde oturtacaksınız içiniz rahat olsun
ilosasell Defne7 biz 4. Ayımızdan sonra başladık oturmaya hemşire günlük 10 dk şeklinde oturtabilirsin demişti 🍀
Frozen Defne7 bebegin oturmaya istekliyse onu dinle. Ufak ufak oturt. Ben 5 aylikken baslamistim oturmak istiyordu.
Ecemommy Defne7 kızım 4.5 aylıkken oturmaya başladı kuzum kendini hazır hissediyorsa otursun demişti doktor ara ara oturttum.. 🙏
Defne7 Ceya acemılık cok kotu bırde anne olunca panık olmalar korkular dahada cok artıyo ters bısey olur dıye cok endıselenıyorum
Ceya Defne7 yalnız değilsin 🎈 bende 11 aylık anneyim ve seni çok iyi anlıyorum . Hep bir acaba hep bir korku yanlış yapıyorum , eksik mi yapıyorum diye zamanla azalacak diye umuyorum
nazlieylul Benm ki dört aylık oturtuyorum çünkü çok istekli sürekli kafasını kaldırma çabasında başaramayınca ağlıyo sinirleniyo bende orurtuyorum kısa kısa
Defne7 Nasıl anlıcam oturmak ıstedıgını yanı ne gıbı hareketler yapıyo kusura bakmayın cok soru soruyorum