Merilice Linakus oldu. Kızardı vücudu bayaa. İlk kullandığım günden beri hemde. Damladan olduğunu 3.kullanımda anladım. Neyse ki çok geç farkına varmamışım
Linakus Canann38 kakasında kırmızı kırmızı noktalar görmeye başladım bi de gece uyurken çok huzursuzlanıyor ondan mı acaba dedim 🙄
Gamze-S Linakus kakasında oğlumda da olmuştu. Doktor normal olabilir sıkıntı değil o demişti. Ama sordu kabızlık yaptı mı diye bazı bebeklerde kabızlık yapıyormuş sanırım
Canann38 Linakus Bilmiyorum ama burda kabız yaptı diyen çok oldu her bebekte farklı galiba zaten vermiyorum bıraktırdım
Anne_24 Kabız oldu bi anda vermeyin 8 damla ise 4 sabah 4 akşam verin aşırı derecede kabız oluyo gerçi hepsi ksbız yapıyo sidefer verdi o bile yaptı hemşire ikiye böl öyle ver dedi şuan ferrum veriyorum sabah akşam
Linakus Anne_24 hemşiremiz dört damla ver demişti sabahları dört damla veriyordum artık hiç vermicem ama
Ttazeanne1 Linakus 2 hafta oldu kullanıyorum bir sorun olmadı. Kabızlık yapar dedi ebemiz 10 güne kadar normalmiş kabızlık hali. Çok şükür o da olmadı.
Kelebekkk34 Linakus kan ilacı, damla vermek zorunda değilsiniz ki sağlık ocağı vermeye başla dedi diye vermenize gerek yok her gün 1 çay kaşığı dut pekmezi verin aynı şey doktorunuz önermiyor mu
Serpent Bizdede kakasında nokta nokta kan yaptı, sonra doktor ferrum verdi sorunumuz çozuldu. Benim bildiğim ilk başta demir damlaları kabızlık yapıyor marka fark etmiyor.
Duygu01 Linakus benim bebeimde çok yan etkisi oldu çok ağladı çok huzursuzdu. Yok ya ondan değildir dedim ama ilacı kesince çocuk çok rahatladı