Birprensesannesii1 Badehandeyldz yaaaa hamilemisinnn allahım sağlıkla kucağına aldirsin ınsallahh offf guzel ama değil miii
Badehandeyldz Birprensesannesii1 güzel canım ama çok zor benim kızım çok haraketli şimdi birde oğlum olacak 7 aylık hamileyim 🥰
Sezenaksukarademir Birprensesannesii1 kötüyü çağırırsan kötü olur. Sen hep pozitif düşün. Önce hayırlı sonra sağlıklı bir evlat dile rabbimden. Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese. Bu düşünce bir çok annede oluyordur ister istemez. Sen böyle vesvese geldiğinde bir ayetel kürsi oku geçer inşallah 😘
Birprensesannesii1 Sezenaksukarademir canım benim allah razı olsun güzel önerin için birde bir çok kişide oluyormuş diyorsun ben böyle bir düşünceye bile girince çok üzülüyorum rabbimin gücüne gidiyordur diyorm allah herkese hayırlı bir evlat versin inşllahhh
Sezenaksukarademir Birprensesannesii1 amiiin canım benim inşallah. Rabbim içini biliyor senin gücüne gitmez her annede ara ara olur böyle şeyler sen duanı et gerisini sal gitsin 😍😍
Birprensesannesii1 Peki şey sprialden sonra hemen hamile kalınıyormu mesela yoksa biraz bekleme süresi varmı biliyor musunhzzz
Birprensesannesii1 Badehandeyldz ne güzel maassalalh diyelim ınsallah huzurla büyültürsün ikisinide 🥰🥰
Arassbusss Birprensesannesii1 Bakarsınız bence hem hamile kalıp doğurana kadar iyice büyür ilk çocuğunuz bende istiyorum ikinciyi şuan bebeğim 4.5 aylık biraz büyüsün inşallah bende çalışmalara başlıycam 😅😅
Birprensesannesii1 Arassbusss sizinki yine küçükmüş benimki şuanda 15 aylik ee hamile kalana kadar doğana kadar kocaman olucak