Tued Kızlar oğluma dışarı çıkarıp biyere götürdüğümde besiginde , ayakları üşümesin diye ayakkabı almak istiyorum henüz 4 aylık..var mı güzel oneriniz Ayakkabı için? Oyo bisey olsun istiyorum ☺😍
YasemiNYagmur1 Tued e bebek de var canım ordan almıştım ben kız için ama indirimdeydi erkek bebek içinde vardı
Mom62636362 Tued patik tavsiye ederim, ben de ebebekten aldım sizin gibi düşünerek, ayaklarını birbirine sürtüp çıkartıyorlar, defalarca kez giydirmem gerekiyor. Örgü patikle rahat ettim ben
lingolingo Tued benimkide 4 aylık e bebekten kurbağalı panduf aldım bileğindeki lastik sıkı çıkmıyor ayağından bir tek onu giydirebiliyorum diğerleri hep çıkıyor
YasemiNYagmur1 Tued normal bebek ayakkabısı canım süslü püslü ☺️ Ayakkabı tam olmuyordu zaten o zamanlar 2 kat çorap giydiriyordum. 27 liraydı
Tued Mom62636362 Dedim babasına uyun kartalda inecek e bebek uğrayacak 😂😂 patikler gördüm nette kahven figürlü boğazı lastikli çok tatlilar alacak 😂😂
Tued AgentMom Melek-3434 bebek arabasinda yazacaktım beşik yazmışın 😂😂 tok canım dışarı arabasiyla hastaneye goturrken giydrcem
AgentMom Tued bende patik aldım instagramdan haylazdolap tan. Çok güzeller ve hem kış hem yaz giyilebiliyor. Bir bakın isterseniz bir haftaya elime ulaşmıştı.