Mcan AntiFilozof bebeğim kolikti birsürü damla kullandım gerçekten normal bir gaz problemi ise evet işe yarıyor zinco rahatlatıyor ama bebeğiniz kolikse çokca sabır ve sakinlik işe yarayacak olan tek şey 🥴
Cheerfulmom AntiFilozof Ben o damlayı verince daha çok ağlamaya başladı bebeğim. Biz bir tek nurse harveys de rahatladık
Bensum AntiFilozof bizde pek işe yaramadı. metsil aldım daha çok faydasını gördüm. Bi de önemli olan düzenli kullanmakmış. Gaz olsun olmasın hep aynı saatlerde vermeye çalış demişti eczacı
AntiFilozof Mcan kolik değil ama gaz damlasını damlatınca kendini çok kasıyor sıkıştırıyor galiba damla
Ynca58 Ben de pahalı olanlara kullandım işe yaramadı. Zinco ya geçtim gaz çıkarmaya başladı ama doktorlar önermiyo napsak bilemiyorum ya. Ya Zinco dan ya da 3 ayına girdi diye çok rahatlamıştı kendisi çıkarıyordu hep 🤍
Ynca58 AntiFilozof bitkisel olduğu için çocuklarda nöbete sebebiyet verebilir diye. Aynı rezene de verilmesi pek önerilmiyor ya onun için.
AntiFilozof Ynca58 ya öğrendiğim iyi oldu çok kullanmıyorum zaten ama mümkün olduğunca kullanmamaya çalışacağım teşekkürler
anayim-ben-ana AntiFilozof ben çok memnunum. Tabi her bebek aynı değil ama sabah akşam kullanıyordum 😊
YavruKurdum AntiFilozof Ben kaynanamın demesi üzerine almıştım yıllar önce o da eşime kullanmış zingoyu benim oğlana da iyi gelmişti