Gulcan88 Kızlar hamilelikte koku hassasiyetiniz nezaman başladı ? Bu sabah yumurta kokusundan icim bayildi kahvaltidan sonra heryeri camasir suyuna buladim ustum basim bile batmiş o derece sizde durumlar nasildı daha bebegim küçük 😞
Bimelekannesi Gulcan88 7. Haftamı dolduruğum günün sabahı dehşet bir mide bulantısıyla uyanmıştım huuu neydi o öyle
BenMathilda Gulcan88 Bu kadar erken olamaz muhtemelen 🤢 henuz beta hormonunuz bile artmamistir eğer varsa Hayrlisi olsun hakkınızda 🤗
Bety Gulcan88 olabilir ilk çocuğumda hemen koku hassasiyet ve mide bulantısı olmuştu inşallah gönlünüze göre olur🙏
Gulcan88 mombeto benim ilk hamilelikte 7. Haftaydi 2. De de oyle ama burnum koku almaya 2. Haftada baslamisti 7. Haftadaki gibi tiksinme ghissedince korktum
anne-11 Gulcan88 ilk koku hassasiyetim 3 haftalık gebeyken başladı heryer idrar gibi kokuyordu çok kötü bir durumdu 😲
Gulcan88 anne-11 benim olsa bile 1 haftalik anca olmustur bu kadar da erken olmaz ama niye boyle oldu bilmyorum 😞
MelisaAze Gulcan88 bende hic koku hassasiyeti ve ya mide bulantısı olmadi. Aksine bende yumurtayi suda az bişmis asla yiyemezdim hamilelikde canım cekdi yedim soçdide pek yiyemiyorum