Asell9 Merhaba bebeğime kıyma vereceğim ama hangisinden çektirmeliyim? Yardımcı olabilir misiniz? Birde tarif var mı nasıl verdiniz acaba?
GoGirl Asell9 kuzu etiyle basladim corbalarina koydum sonra dana etiyle devam ettim ben kuzu kokusuna karsi hassasim basta yumusak dye verdim ama danayla devam ettim yedi 8. Aydan sonra
Cangoksel Bende yağsız kuzu kıyma iki defa çektirip aldım rahat yiyebilsin diye çorbalarına mutlaka bi parça atıyorum
Liona Cangoksel dana eti olmaz mı canım ? kuzu eti ben eve sokmuyorum çünkü kokusu benim midemi kaldırdığı için
MinikOsman Liona kuzu eti daha hafif olduğu için kuzu kıymasıyla başlaman daha iyi olur çok az al onunla başla sonra danaya dönersin
Cangoksel Liona çok fazla katkı maddesi olduğundan önerilmiyor canım kasapta küçük parçalar halinde böldürüp at buzluğuna çorbalarına ekle o şekilde sebzelerle falan çok kokudan etkilenmezsin belki
Tiredmomy Asell9 kuzu kıyma 2 kere çekilmiş kullanıyorum ama bebeğim kokusundan sanırım hiç sevmedi miğdesi bulanıyor çocuğun çorbasına kattım yemedi köfte yaptım yemedi kıymalı kabak yaptım bi kere yedi daha yemedi miğdesi bulanıyor kokusundan sanırım daha almam ben 🧐
Asell9 Tiredmomy evet koktuğu için bende emin olamadım kendim de et pek yemem bakalım Bebek için mecbur alıp yapacağım
Burcc Dana daha çok ilaca ve kimyasala maruz kaldığı için bebek ve küçük çocuklara önerilmiyor. Ne kadar koksa da kuzu eti veriyorum ben. Sindirimi de daha kolay.
Nurell Asell9 çift çekilmiş kuzu kıyma ile basladik 1,5 yasa kadar.. doktorumuz 1,5 yastan sonra dana da verebilirsin ama kuzu daha iyi olur dediği için öyle devam ediyorum..