Sevcanumutbora- Merhaba arkadaşlar Oğlum 14 aylik oldu ve ben bu oyun grubu veya merkezine katilmak istiyorum. Yardimci olursaniz kizlar cok sevinirim.
Eladerin Sevcanumutbora- müzipo kidsler var İstanbul’da çoğu yerde .öncesinde ücretsiz deneme yapabiliyorsunuz memnun kalırsanız saatlik götürebilirsiniz ya da aylık daha uyguna geliyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi Sevcanumutbora- bende şurada bekliyim benim ki 3 yaşında ve arkadaşlarıyla asla oynamıyo oyun grubunun pandemiden dolayı kapandığını biliyorum ama bizde kreş düşündük yarı zamanlı
Arven10 Sevcanumutbora- Le Petit 100 bu konuda en üst seviye oyun grubudur eğer Etiler e yakınsanız gözünüz kapalı oraya devam edin derim koordinatörleri ve eğitimcileri psikoloji kökenli İngilizce oyun grubu Shelly ile 1-1,5 saat sürüyor ama çok verimli geçiyor
Eladerin Sevcanumutbora- İstanbulda her semtte var neredeyse şube linki bu https://muzipo.com/collections/merkezler
Eladerin Eladerin instagramdan bölgeniz neredai ise seçip takibe alın ücretsiz deneme oyununa götürürsünüz açık bu kurum hafta içi
Fun Eladerin ay inanılmaz iyilik yaptınız şuaaaann çok teşekkürler. Tabi arıcam ama şeyi merak ettim ben. Aileler olmak zorunda mı? Yoksa öğretmenler eşliğinde mi oluyo oyun grupları. Ben iki saat benden bağımsız sosyalleşsin istiyorum da
Sevcanumutbora- @MiracAlpinveUmutunAnnesi sizin kreş de olabilir ne güzel alternatif çok biz daha küçüğüz ve çok sıkılıyoruz ☺️
Eladerin Fun evet özellikle aileler oluyor ister oturup kameradan izliyorsunuz yan odadan ya da camdan ama genelde sizi etkinliğe davet ediyorlar , çok eğlenceli oluyor öyle :)
Arven10 Sevcanumutbora- ne taraftasınız Bahçeşehir ve Florya da Gymboree var oraya da götürüyor arkadaşlarım orası da baya başarılı
Sevcanumutbora- @Arven10 Bahçeşehir yakın bize nasıl memnunlar mı peki birde 14 aylık alırlar mı kacıncı aydan itibaren alırlar acaba 🤔🤔
Arven10 Sevcanumutbora- 10 aylıktan itibaren başladılar çok memnunlar duyu oyunları özellikle çok etkili