Berfinnn Kızlar oğlum kessinlikle yaptığım çorbaları içmiyor , bal kabaklı patates havuç irmik yani nasıl yapıyorsam yemiyor ve midesini bulandırıyor. Ne yapmam lazım tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz 🌸 oğluşum 7 ay 4 günlük bu arada
06082020 Berfinnn nasil yapıyorsunuz buharda haşlayıp çatalla ezip veriyorum bende ama biz corbalara geçtik bide corbalari deneyin
bsragunay Berfinnn sebze çorbaları deneyin ben bazen içine çok azda labne koyuyorm öyle geçiyorm blendrdan tadı daha da güzellleştiryor o şekilde
cydcvk Berfinnn yoğurt çorbasını dene canım. Doktorum 7. Aydan sonra tuzsuz mercimek çorbasını ver dedi nane de atıyorum. Mercimek corbasının içine havuç patates soğan sarımsak koy dedi. Yoğurtla mercimeği deneyin
Berfinnn 06082020 evet çorba olarak veriyorum zaten ama yemiyor farklı sebzeler deniyorum yoook. Tatsız tuzsuz olunca yiyemiyor heralde canım
metehanmom_ Berfinnn bebek tadı tuzu nerden bilsin canım büyüm insan mı 😊 demekki çok iştahlı değil oda zor olur herşeyi denemen neyi sevdiğini bilmen gerek, annem yoğurtlu pirinç çorbası üzerinde de nane genelde çocuklar sever der eğer yoğurt seviyorsa onu yapmanı öneririm
bsragunay Berfinnn hazır kullanıyorum sen bile içeblrsn yani tuzsuz falan bile güzel oluyor o şekilde dene yoğurt corbası dene tavuksuyu kaynatıp koyablrsn tad verir çeşitlendr devamlı bazende aynı şeyleri içmek yemek istemiyorlar
Berfinnn kramice iştahsız değil aslında. Kahvaltı yapıyorum ne yiyorsam ona veriyorum bal hariç çok ta güzel yiyor ama işte çorbalara gelince yemiyor. Acaba diyorum zeytinyağından dolayı mi çünkü ben tadına bakıyorum gerçekten benim bile midem bulanıyor
Berfinnn cydcvk yoğurt yiyoruz ,mercimek çorbasınida yer bazen ama tek onlarla beslenmesini istemiyorm
Berfinnn metehanmom_ canım bazen yediğim şeylerden tattırıyorum yiyor ama gel gelelim onun çorbalarını yaptığım zaman hiçbir türlü yemiyor
Berfinnn Durdudilerrrben hazır kullanmak istemiyorum evde kendim denicem. Bakalım öyle sever inşallah canım
kramice Berfinnn kaya tuzu koyabilirsin demişti yemeyince dr muz ama şeyi dene peyniraltı suyu varya bi öle denesene çorbayı