bus1 Merhaba anneler 2.5 aylık oğlumun reflusu var doktor Bebelac thickener önerdi aldık mamaya katıp verin dedi ama eczacida ayrı verin dedi bir ölçek sadece ayrı verin dedi kullanan varmı nasıl kullanıyorsunuz sizler
Elfby bus1 merhaba sorunuza cevap veremeyeceğim ama benim sorum var, reflünun teşhisi naisl konuldu acaba
Elfby bus1 merhaba sorunuza cevap veremeyeceğim ama benim sorum var, reflünun teşhisi naisl konuldu acaba
Pamukevlatttt bus1 oğlumun reflü ve süt alerjisi vardı bende kullandım ama ben her emzirme den sonra ayrı veriyordum şuan 6.5 aylıgız şükür kusma olayımız bitti kıvamını cok jel gibi yapmıyordum ben katı olunca yutamıyorlar biraz akışkan puding gibi yapıodum 2 çay kaşığı yetiyordu her emzirme den sonra
bus1 Elfby her beslenmenin sonunda direk kusuyordu canm süt olarak olduğu gibi çıkarıyordu yani az da icse çokta icse hen çıkarıyordu tahlil yaptı doktorumuz o şekilde teşhis koydu
Elfby bus1 benim bebeğim de bazen su gibi kusuyor sürekli midesi ağzında gibi, alerjisi var ondan da olma ihtimali var ama bende bi baktiracagim doktora
Swmkva Ben mama ile birlikte veriyordum ölçüye göre , örneğin 150 ml mamaya 1 ölçek thickenner gibi ,su an ölçüleri tam hatırlamıyorum artık kullanmadığımız için, o şekilde etkisini gördük