Prettygirl Kızlar 1 yaşında oğlum grip oldu burnunu falan akıyor bugün 4. Gün biraz daha iyi ama hiç bişe yemiyor ağzını açmıyor ne yapacağımı şaşırdım odaya girip bagriyorum kendi kendime sadece süt içiyor ne yapmam lazım yaa
Nenvarkuzum Prettygirl hasta olduğu için mi yoksa normaldedemi böyle ? Eğer hasta olduğundan dolayıysa çok zorlamayın bence bunu alışkanlık yapabilir sonrasındada yemeyebilir gerçi bizimkide bi kaç gündür doğru düzgün bişey yemiyor sinirleniyorum ama 4 Tane diş çıkartıyor ona bağlıyorum
_mercanligunler Prettygirl gripken hastayken bizim bile canımız yemek yemek istemiyor, süt içiyormuş yetiyor demekki , iyilesince yer elbette Allah sifa versin tüm hasta bebişlere insallah🌸
YigitAlpsMom Prettygirl benim oğlum da 1 yaşından sonra grip oldu hicbir sey yemedi burnu tıkalı oldugu icin doğru düzgün ememedi bile gribi atlattı istahsizlik devam ediyor hicbir sey yemiyor
Prettygirl elfozyil normalde iştahlı bir bebekti en sevdiği şeyleri bile yemiyo eliyle itiyo bı babası bı ben deneyip duruyoruz geçer değil mi gerçekten 😔 ne zormuş yemeyen çocuk
Prettygirl Nenvarkuzum grip oldu diye yemiyor canım muhtemelen dönemsel bişey bide çok hareketli kilo kaybetmesinden endişeleniyorum
Prettygirl _mercanligunler yoğurtlu çorba favorimiz onu yedi yine sadece onu yedi buna da şükür diyorum
Nenvarkuzum Prettygirl inşallah en kısa sürede düzelir benim oğlumda öyle bi yiyo bi yemiyo çok hareketli
Prettygirl YigitAlpsMom çok üzüldüm inşallah düzelir bir an önce bende ondan korkuyorum derler ya hasta olmasında değilim huy degisiyo diye dogruymus
Nenvarkuzum Prettygirl bende aynı durumdayım yemezse yemesin diyorum sonra yine bişeyler yemeye zorlarken buluyorum kendimi 😂