Yesimkvrk Kizlar merhaba oglum 11 aylik dün markete gitcektik oglumu kaynanaya bıraktık oda cocuga cilek vermis bilememis alerjik meyve olabilecegini acaba bisey olur mu kac aydan sonra verilmesi gerekiyor birde
Zeynoveannesi Yesimkvrk merhaba 1 yaşından itibaren verilebilir diyorlar dikkat edin gözlemleyin inşallah bisey olmaz 😘
Mom44454 Yesimkvrk sizin yine iyiymiş benim oğlum 5 aylıkken kayınvalidemin komşusu kaynanamla beraber yedirmiş bir çileği😑 elhamdulillah bir sıkıntımız olmadı ama gözlemleyin inşallah olmaz sizinde
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yesimkvrk Ben o samanlar çilek veriyordum. Hatta daha küçüktü ama deneyerek verdim alerjisi olmadığını anlayınca devam ettm ama mevsiminde verdim şuan mevsimi değil.
Yesimkvrk Mom44454 yaa bende cok korktum alerji falan olur diye ama suanlik biseyi yok sizinki bayaaa erkenmis ama 🤗
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yesimkvrk Rica ederim şuana kadae belirti vermediyse bir sorun yoktur. ☺️
Melekler Yesimkvrk valla canm benm kızım 5 aylıktı Emiyor ben yedim kendisi tatmamıştı bile ama o gün sırtı ve özel bölgesi hep kabardı 1 aya yakın sürdü geçmedi kaç doktora götürdüm hepsi çilek Yedigin için dedi ve şuan 1.5 yaşında hala emiyor yine yemeye korkuyorum