Busrakaplan20 Kızlar esenyurt da oturuyorum fakat istanbul a yeni taşıdığımız için pek çevreye hakim değilim beylikdüzü e taşınmayı düşünüyoruz nerelerden ev alınır nerelerden alınmaz özellikle kavaklı nasıl biyer bileniniz varmı kafamız çok karıştı
Poyrazefe Busrakaplan20 kavaklıda oturuyorum evleri yeni ama sen nasıl bır yer ıstıyorsun araban varsa burda rahat edersın ama cok merkezı degılbır adakent barış mahallesı beykent gıbı
Mel62 Busrakaplan20 kavaklıda oturuyorum. Çok iç kısmına gitme kalabalık yani ben sevmediğim için Çimen sokak tarafları çok güzel Yaşam vadisi ordan geçiyor güzelleşti baya
Miniminiprens Busrakaplan20 Beylikdüzü Gürpınar tavsiye ederim. Özellikle dereağzı mahallesi tarafı hem çarşıya yakın hemde sessiz sakin. Yaklaşık 5 senedir burdayım. Birgüm bile ne olay gördüm ne kavga gürültü.
Splash-Splash-Love Esenyurt’ta oturan bir vatandaş olarak söylüyorum. Oturduğum yerin manzarası efsane güzel. Ama Esenyurt hiç çekilecek yer değil. Beylikdüzü’ne yakın olan Esenyurt Mahallesi’nde oturuyorum Beylikdüzü biraz kalabalık ama Esenyurt kadar değil😃😃