Prenses122 Merhaba anneler bebeğim 8 ay 16 günlük ilk defa siyah kaka yaptı. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Yenidennn Prenses122 benim bebeğimde siyah yapıyor, yediği şeylerden olur diye pek önemsemedim, acaba bir sıkıntı olduğundan mı ki? 10 aylığız bizde.
mom093 Prenses122 canim benim bebegim de 10 aylik dis cikarma döneminde ara ara siyah kaka yapıyordu yediğinden değil eger dis çıkarıyorsa normal doktor soylemisti
Yenidennn Prenses122 bu konu hakkında konuşmadık kakada kan falan mevcuttu bizim yaklaşık 2 aydır düzeldi elhamdülillah.
mom093 Prenses122 evet buyuk ihtimal ondan cunku benim bebegim de alt on dişleri cikarken siyah kakaya rastladım
Prenses122 Cennetinsusu bende aslında kan ilacı kullanmıyorum ama iki gün önce büyüdü vereyim artık dedim ondan mı acaba
glbgci mom093 benim oğlumunda alt iki dişi çıkıyor bugün ilk defa siyah kaka yaptı bende korktum biran
mom093 Prenses122 bilmiyorum benim gördüğüm bu onu aktardim size içiniz rahat etsin istiyorsaniz yinede doktorunuza basvurun
Prenses122 mom093 geçti çok şükür kan damlasından oldu. Çok sağolun yinede bizim dört dişimiz var başımıza gelmedi o yüzden dişten düşünmüyorum