Edanurtas6565 assd15 bende baktım da oraya eşim alma dedi çok geç geliyor dedi biz akseriz dedi bazen alıyoruz dedi bende almadım
Mirayse assd15 5 yıl kadar önce almıstım evet cok geç geldi bir tane ürünümde gelmedi ama cok ucuz oldu içinnpeşine düşmedim. Ama su an baktmda fiyatlar pahalı gereksiz
Mom076 assd15 kesinlikle tavsiye ediyorum ben hep ordan alıyorum gelen ürünler eger hasarlıysa msj atıyorsunuz paranız o dakıkada hesabınızda
dancermom assd15 ben ordan aldim degisik degisik oyuncak ve kiyafetler eşim de aliyor oradan kendine elektronik sigarasi icin parcalar vs.
assd15 Mom076 yaa peki ne kadar sürede geliyor ? Bide ekstra kapıya gelince bişey ödüyor muyuz vergi vs.
Busralyaa Mom076 ürünler nereden geliyor peki aliexpres gibimi Ali express tr gümrük vergisi alınıyor mâlesef
Mom076 Busralyaa kargo parası da sız ödüyorsunuz maalesef bazen ürün bedava onu kargo parasına sayıyorlar mesela bır urun aldınız 1euro kargo parası 3 euro oluyor oyle yane
Starmom Merhaba evet güvenilir ben çok fazla alışveriş yaptım. Ödemeyi alışveriş sırasın da ödüyorsunuz ama kapıda da vergi ödüyorsunuz maalesef 😫