Meryy33 Daha öncede yazmıştım bebeğim beni emmiyor istemiyor diye ama cok şükür atlattık o sorunu artık hemen alıyor göğsümü ama bu seferde 10 15 dk emip uyuyor 20 günlük suan sizce yeterlimi uyandırmaya çalışıyorum ağzını kilitliyor
ecemm-6161 Meryy33 canım 2 aaate bi doyurman gerek cok uykuya kalmadın sarlık olır cok dikkat et bacım
Anne80 Meryy33 benm kızım doğdugundan beri 5 ile 15 arası emer uzun emmesi uyurken olur o da cogunda memede uyuyarak gecirir su an 5 aylığız halen 5 7 dakka emer kilo alımı filan iyi süreyw bakma swn o doyunca bırakır bide emme gücü yüksektir
Meryy33 @BugraninAnnesi mama takviyesi yapiyorum oyuzden ac kalmasin diye ama 15 dk da olsa şükür ediyorum beni almasini
Civcivimm_ Meryy33 canim bebekler 5 ve 10 dk emip doyarlar zaten cok kisa bir sure emiyo doymuyo diye düşünme benim ilk zamanlae 5 dk tek emerdi suan bile oyle en fazla 10 dk emio ama kilosi gelisimi de gayet iyi
Civcivimm_ Surekli biberon verme yine reddebilir seni biberonun akişi farkli olunca biberondan emmek istiyorlae surekli
duru2603 15 dk gayet iyi bir süre az emer sık sık emmek ister yenidoğan. Normal yani. Bezlerini takip edin