Berrabozkurt İtiraf ediyorum ben cok güçlü gözüken ama içi enkaz dolu bir kadınım. hadi anneler itirafları alalım komik, trajik, stratejik… ne çeşit itirafınız varsa içimizi dökelim. 🌸
0101adana Berrabozkurt çok dik başlı aşırı gururluyum bu sepete mutsuz oldugum zamanlar var değişemiyorum
zarifbirhanim Berrabozkurt İtiraf ediyorum başkası bebeğime biseyler yedirince ortalığı ayağa kaldırıyorum ama bebeğimle yalnızken arada küçük kacamaklar yapıyoruz. Benim yedirdigimi görürlerse ipin ucunu kaçırırlar diye kimseye demiyorum 🙋
Esra1986 0101adana al benden de okdr gururdan ne aileme ne bi başkasına ne minnet ne eyvallah sonrada icimde dolu bir enkaz iç savaş sürekli burukluk ne pis huyum var diyorum bazen bu kdr takma arsız yüzsüz ol diyorum yok olmuyor..:)
Simaferhat27 Miniminnak22 itiraf ediyorum yiyip yiyip KİLO alanlardanım .KİLO kelimesini büyük yazdım farkındaysanız 🤣🤣🤣🤣 aşırı alıyorum yaaa
Berrabozkurt zarifbirhanim aynen bende sinir oluyorum ama artık saldım paketli gıdalardan uzak tutmaya çalışıyorum sadece.
Yorgunanne07 Berrabozkurt itiraf ediyorum ben azimsiz boğazını tutamayan sinirden yiyen kilo alan sisko birinin tekiyim😭
Berrabozkurt Esselma Her zaman erkekler mi kadınların başının etni yiyecek iyi yapıyon ama cocuğun devamlı tartışmaya şahit olmasın
Serapp__ Berrabozkurt Dik başlı ve gururluyum. Bide aşırı inatçıyım. Kinciyim birde. Bir o kadar da merhametli ve ponçiğim 😅
Berrabozkurt Serapp__ Demek ki muhattap olduğun kişiyle alakalı herkese eşit davranılmaz bende öyleyim.
Bysima Berrabozkurt itiraf ediyorum sezigilerime ve söylenenlere göre konuşuyorum Maviinsan aynen bende öyleyim 😅
zarifbirhanim Berrabozkurt Benim kızım 17 aylık. Birkaç aydır daha rahat davranıyorum. Minik bir çikolata, dondurma falan veriyorum. Evde kendi yaptığım kek kurabiye borektende veriyorum. Ama ayarında veriyorum. Benim saldıgım farkedilirse hergun gelir lolipoplar cipsler
SinemB Berrabozkurt Berrabozkurt itiraf ediyorum sinsi sinsi zayıflıyorum benimle doğum yapan arkadaşlarıma amannn can boğazdan gelir gelin size tatlı yaptım diyorum😀😆
Sabriye98 Berrabozkurt 2 Ay önce Doğum yaptım eşim beni umursamıyor bende onu bizden çok kendi annesine düşkün sırf eşim yüzünden kayınvalideme düşman olasım geliyor 🤦🏻♀️